fb
Damespraatjes Damespraatjes

Sensueel optreden Lady Gaga en Bradley Cooper maakt veel los: “Is er nog een kans dat deze twee het niet met elkaar doen?”

Lady Gaga en Bradley Cooper gaven tijdens de Oscar-uitreikingen gisteren een prachtige intieme uitvoering van Shallow, hun duet uit de film A Star is Born. De film werd een enorm succes en Lady Gaga won er zelfs een Oscar mee. De zaal zat dan ook te genieten van het geweldige optreden van de twee.  Het intieme optreden was zó goed, dat mening kijker zich afvraagt: zijn Bradley en Gaga niet écht verliefd op elkaar?

Verbroken verloving

Al langer gaan er geruchten rond dat Lady Gaga en Bradley Cooper een stelletje zouden zijn. De geruchtenmachine ging extra hard draaien toen Gaga vorige week bekendmaakte haar verloving met Christian Carino te verbreken. Zou dit zo zijn omdat ze verliefd is geworden op Cooper?

Ongemakkelijk

Cooper en Gaga maakten tijdens het optreden bij de Oscars nóg meer los. Zo liet Mel B maandag in ochtendshow Good Morning Britain weten dat ze het ongemakkelijk vond naar het optreden te kijken.  Dit vooral omdat Bradley’s vriendin Irina Shayk in de zaal zat. Mel B vond dat de twee ‘een liefdesblik’ in de ogen hadden, als ze elkaar aankeken. “Ik wil graag geloven dat dat onderdeel was van de uitvoering, want er is een vrouwencode en hopelijk was het niet… hopelijk was het puur professioneel’.”

Dikke knuffel

Ook comedian David Spade reageert op het optreden. In een screenshot op Instagram schrijft hij: “Is er nog een kans dat deze twee het niet met elkaar doen?” Bradley’s vriendin Irina Shayk leek zelf minder problemen met het optreden te hebben. Ze gaf zowel Cooper als Gaga een dikke knuffel toen ze van het podium kwamen.

Wat denk jij?

Wat denk jij als je naar dit optreden kijkt? Zijn dit gewoon hele goede acteurs of speelt er meer tussen de twee? Praat met ons mee in de comments onder dit artikel. Vinden we gezellig 🙂

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook