fb
Damespraatjes Damespraatjes

Seks in het water? Deze dingen moet je beslist weten

Over vrijen in het water doen veel fabeltjes de ronde. Bijvoorbeeld dat bij badseks de piemel de vagina vacuüm kan trekken of dat je van seks in chloorwater ontstekingen kunt krijgen. We lazen een artikel op Metronieuws hierover en gingen zelf ook op onderzoek uit. Een aantal handige weetjes op een rij.

Seks in chloorwater

Het maakt niet uit of je zwemt in chloorwater of dat je er seks in hebt. Volgens Soa Aids Nederland hoef je je er geen zorgen over te maken. Je kunt je wel afvragen hoe hygiënisch het is om sperma achter te laten in een openbaar zwembad. Ben je allergisch voor chloor dan raden we het je zeker af om seks in een zwembad te hebben.

Condooms en water, geen gelukkig huwelijk

Condooms kunnen slecht tegen water. Het glijmiddel kan van het condoom afgaan. Dit voelt niet prettig bij het vrijen en de kans is groter dat het condoom scheurt, waardoor de betrouwbaarheid afneemt. Je kunt extra glijmiddel gebruiken. Let op dat het glijmiddel niet op de vloer of onder je voeten komt, zodat je na een potje heerlijke seks onderuit gaat op de badkamervloer.

Badschuim of olie?

Badschuim is geparfumeerd en kan de zuurtegraad van je vagina in de war maken, waardoor er infecties en ontstekingen kunnen ontstaan. Kies dus voor olie. Bovendien glijdt olie beter.

Kun je je vagina vacuüm trekken in bad?

Veel experts geven aan dat dit niet kan gebeuren. Doordat de zwelling van de piemel afneemt ontstaat er weer meer ruimte in de vagina en dit zou dan geen probleem moeten geven. Mocht het probleem zich toch voordoen? Bijt dan in de tepel van je partner. We lazen ergens dat de zwelling dan zo snel afneemt, dat de piemel er weer uit kan (tenzij je partner wel van een beetje bijten houdt).

Heb jij nog handige tips voor seks in het water, laat het ons dan zeker weten.

Bronnen:

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

8 reacties

Jean claude -

Niets zaliger dan seks onder water ik kan het weten !!!!!

Henk -

Ik ben het nu aan het doen o shit hij zit vast

Boris -

Broeders, ik zat vast met mijn snikkel in mijn vriendin ik heb nog nooit zo hard geschreeuwd het hele strand kon het horen. Het zand begon ook te schuren merkte ik, dit maakte mijn ervaring niet veel beter. Ook handig dat ik dit nu pas lees, alsnog bedankt.

Thomas -

Dit is geen aanrader voor een biologiepracticum met derde klassers.

Stef -

Ik heb nog geen seks gehad bedankt voor de tips!

Abdul -

Ik dacht ff lekker neuken, ik zat er 2 minuten in toen zat me tollie vast heb nog nooit geschreeuwd. GEEN AANRADER beste wiepings in bed.

Gr
Achmed uit 0478

Sharona -

Zorg er voor dat je lul niet vacuüm gezogen word door de oer kracht van de gewelddadige zee en vagina met levensgevaarlijke weerhalen van soa

Wilco -

Onderwater sex js niet goed ik zat vast in mijn. Vriendin in het zwembad in de tuin zeker geen aanrader

Reageer ook