fb
Damespraatjes Damespraatjes

Seizoen 4 van de reality-hit ‘Selling Sunset’ is eindelijk daar

De fans van de realityshow Selling Sunset op Netflix hebben er lang op moeten wachten, maar sinds 24 november is de serie eindelijk weer te zien op Netflix. Ook dit seizoen belooft weer sensationeel en knallend te worden voor de meiden van het makelaarskantoor in Los Angeles.

Waar gaat Selling Sunset over?

Selling Sunset gaat over een makelaarskantoor in Hollywood dat wordt gerund door de Oppenheim-tweeling. In het kantoor werken voornamelijk mooie vrouwen met extravagante kleding, haar en make-up. Ze beleven allerlei intriges en problemen met elkaar en zo nu en dan zijn ze stikjaloers op elkaar. Er is veel roddel en achterklap in deze serie. Hoewel seizoen vier nog niet eens is begonnen, weten we al dat er ook een vijfde seizoen aankomt op Netflix.

Wordt Christine vervangen?

Het lijkt er sterk op dat Christine Quinn, de diva en sfeermaker van de eerdere delen van deze serie, haar bureau in de Oppenheim Group kwijt dreigt te raken aan een nieuwe makelaar. Dat zal ook in het nieuwe seizoen een hoop vuurwerk, tranen, roddel en spektakel op leveren. Ook is bekend dat dit seizoen Davina Potratz er niet meer zal zijn. Haar taken worden overgenomen door Vanessa Villel,  een Amerikaanse met Mexicaanse roots die ervaring opdeed in de soapwereld. Je kunt hieruit opmaken dat er een goede portie drama te zien zal zijn dit seizoen. Davina had overigens geen grote rol in het eerste seizoen en hield zich meestal op de achtergrond als de meiden met elkaar in de clinch lagen. Het nieuwe seizoen zal uitwijzen of de nieuwkomers voor nieuw elan zullen zorgen.

Hoe realistisch is de serie?

Op internet is veel discussie of de serie wel helemaal eerlijk is. Sommige kijkers denken dat het drama dik is aangezet en in werkelijkheid een makelaarskantoor helemaal niet zo levendig is als dit kantoor. Toch weet realityseriekenner Maudy Pietersen, die schrijft voor de website Latenightstreaming te melden dat het kantoor waar de meiden werken echt bestaat. Het kantoor zou in werkelijkheid meer makelaars in dienst hebben die we niet in de serie zien. Sommige oplettende kijkers ontdekten echter dat veel van de ‘listings’ dus de bezichtigingen, helemaal niet door een van de mooie dames werd gehost, maar door een van de Oppenheim-tweelingen.

Twijfel over de makelaars

Ook dacht model en kookboekauteur Chrissy Teigen in 2020 te weten dat nog nooit iemand deze makelaars gezien zou hebben in Los Angeles. Volgens haar is dat vreemd, omdat het kantoor naar eigen zeggen met de grootste sterren werkt en dus een graag geziene makelaar zou moeten zijn in de dure wijken van de stad. Verder zou er informatie zijn dat een koppel uit de serie al zeker een jaar voor hun serie-huwelijk, is getrouwd. Volgens de sterren zelf zijn alle aantijgingen onjuist. De serie is hoogstens een beetje dikker aangezet dan we werkelijk zien, maar alles is helemaal echt en waar gebeurd.

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook