fb
Damespraatjes Damespraatjes

Schoonheidsspecialiste doodgereden door klant om het niet willen betalen van rekening

Een paar jaar geleden was ik heerlijk bij de kapper geweest! Een nieuw kapsel, gezellig zitten kletsen en met een fris koppie de deur uit. Voordat ik daadwerkelijk weg mocht, moest er nog één ding gebeuren: betalen. En bleek ik nou nét toen mijn pinpas te zijn vergeten… Vriendelijk als de kapper was, mocht ik de zaak gewoon verlaten en het openstaande bedrag op een later moment betalen. Diezelfde middag ben ik terug gefietst en heb ik de rekening alsnog voldaan. Eind goed, al goed. 

Mislukte betaling 

Dat mislukte betalingen ook anders kunnen aflopen, blijkt wel uit een verhaal dat ik vanmorgen las. In het Amerikaanse Las Vegas is een mislukte betaling bij een schoonheidssalon namelijk geëindigd in een moordzaak.

Overleden

Een klant van de schoonheidssalon probeerde na haar manicure de behandeling van 35 dollar met creditcard te betalen. Deze bleek geblokkeerd te zijn en de klant gaf aan nog geld in haar auto te hebben liggen. De medewerker van de salon, die het niet helemaal vertrouwde, liep met de klant mee naar buiten. In plaats van geld uit de auto te pakken, stapte de klant in en reed weg. Toen de medewerkster van de salon de klant probeerde tegen te houden, reed de klant haar aan. De klant is er vandoor gegaan en de salon medewerker werd naar het ziekenhuis gebracht. Hier is ze aan haar verwondingen overleden.

Gestolen auto

De politie probeert te achterhalen wat de identiteit van de vrouw is. De zaak wordt momenteel behandeld als een moordzaak. De auto waar de klant in reed, bleek een gesloten huurauto. Deze werd verlaten teruggevonden bij een appartementen complex, dichtbij de salon.

Heel erg

Wat een verhaal… De schoonheidsspecialiste werd doodgereden om 35 dollar. Wij vragen ons af hoe de klant het in haar hoofd haalde om er om zo’n bedrag vandoor te gaan. Als je het geld écht niet hebt, is er altijd een manier om tot een oplossing te komen.

Reageer ook