fb
Damespraatjes Damespraatjes

Dit zijn de schoenentrends van het voorjaar van 2024!

schoenentrends van het voorjaar van 2024

Krijg jij ook de lente in je bol, nu het voorjaar nadert? Ik moet eerlijk zeggen dat ik er meer naar uitkijk dan ooit! Aan mijn opspelende hooikoorts voel ik dat de lente nu echt in de lucht hangt. Ik krijg zin om meer naar buiten te gaan, geniet van de dagen die langer worden en heb een soort onbeheersbare shop-drang. Heb jij ook zin om je garderobe een vrolijke voorjaarsupdate te geven? Wij vertellen wat de schoenentrends van het voorjaar van 2024 zijn. Kijk je lekker met ons mee?

Leuk om te benoemen: alle getoonde schoenen in dit artikel zijn van Scapino. Hier in Bussum hebben wij een Scapino en ik kom daar graag. Van gymschoenen tot pantoffels en van snowboots tot leuke kleding: wij komen er regelmatig. Onze kinderen noemen het liefkozende ‘de Scap’. Haha! Ik vind het vooral fijn dat ze schoenen tegen een redelijke prijs en van goede merken verkopen.

Kleurrijke sneakers

Nou wil je natuurlijk eigenlijk altijd een goed paar sneakers in de kast hebben staan, maar deze kleurrijke sneakertrend is er één waar iedereen op inhaakt. De vrolijke kleuren zijn perfect voor het voorjaar. Zwarte sneakers voor dames zijn altijd goed, maar ik moet bekennen dat ik momenteel ook echt heel happy word van de gekleurde modellen. Roze, paars, geel, groen en blauw? Alle kleuren van de regenboog mogen dit voorjaar met elkaar gecombineerd worden. Feest!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Scapino (@scapinonl)

Stijlvolle laarsjes

Pumps zijn sexy en stijlvol. Helaas zitten ze vaak niet super lekker en heb je het na een paar uur wel gezien. Investeer daarom in een mooi paar stijlvolle laarsjes. Deze zijn zowel onder een casual als onder een zakelijke of feestelijke outfit te dragen. Voordeel is dat ze niet alleen heel erg mooi zijn, maar ook nog eens heerlijk om op te lopen.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Scapino (@scapinonl)

Western laarzen

De western laarzen zagen we afgelopen zomer in alle kleuren voorbij komen op de festivals en zomerfeesten. Ook dit jaar zijn western laarzen weer gewoon helemaal in. Super leuk onder een speels rokje, je favoriete jurkje of onder die sexy jeans. Eigenlijk kan en mag hij overal bij. De gekleurde metallic laarzen gaan we ook dit jaar weer zien, maar een goed paar zwarte western laarzen is ook altijd goed.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Scapino (@scapinonl)

Mooi paars

Paars is een trendkleur dit voorjaar. Dat zien we nu al in de kledingwinkels én de schoenenwinkels. Niet gek, want paars is heerlijk te combineren met kleuren als roze, oranje, groen en wit. Zeker bij een zongebruind huidje een waanzinnig mooie kleur.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Scapino (@scapinonl)

Praat je met ons mee?

Welke van deze schoenentrends van het voorjaar van 2024 zou jij willen kopen? Ik moet eerlijk toegeven dat ik bijna niet kan kiezen en dat ik misschien wel twee paar ga aanschaffen. Who’s with me? Praat met ons mee in de reacties onder dit artikel. Dat vinden we altijd heel erg gezellig.

Bovenste afbeelding: Unsplash+

Meer te weten komen over de iconen in onze bovenste afbeelding? We vertellen je er graag alles over!

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook