fb
Damespraatjes Damespraatjes

Scarlett Johansson ’s werelds best betaalde actrice. Hoeveel harkte ze binnen?

Werken bij Damespraatjes is super leuk, maar een vetpot is het zeker niet. En dat hoeft wat mij betreft ook niet, ik vind een prettige sfeer en super leuk werk veel belangrijker dan veel geld verdienen. Niet iedereen denkt hier zo over. Zo ken ik flink wat mensen die liever iets meer verdienen, dan dat ze hun werk nou persé heel leuk moeten vinden. Ieder z’n ding 🙂 

Cashen geblazen

Wie wél heel goed verdienen met een super gave baan, zijn Hollywood actrices. De een krijgt natuurlijk beter betaald dan de ander en de een heeft leukere klussen dan de ander, maar één ding in zeker: als je de top hebt behaald, is het cashen geblazen. Elk jaar publiceert zakenblad Forbes een lijst met de best betaalde actrices van Hollywood. Vorig jaar stond Emma Stone nog op één, maar dit jaar voert Scatlett Johansson de lijst aan.

35,6 miljoen euro

De actrice verdiende tussen juni vorig jaar en juni dit jaar 40,5 miljoen dollar (35,6 miljoen euro). Ja, je leest het goed; ze verdiende meer dan 35 miljoen euro. Wat een geld! Daar moest ze uiteraard wel wat voor doen. Met haar rol als Black Widow in Marvel’s Avengers deed ze een flinke duid in het zakje.

Wat doet ze met het geld?

Wat ze met het geld gaat doen? Dat weten wij natuurlijk niet. Wel is bekend dat Scarlett graag met goede doelen samenwerkt. Wie weet dat een deel van het geld hier naartoe wordt overgemaakt. Mocht ze het écht niet meer weten, dan ken ik ook nog wel wat mensen die het goed kunnen gebruiken.

Wat zou jij doen als je in één jaar meer dan 35 miljoen euro verdient? Zou je het allemaal zelf houden, een deel aan een goed doel schenken of iets totaal anders? Ik ben heel benieuwd. Praat met ons mee in de comments onder dit artikel. Vinden we gezellig 🙂

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook