fb
Damespraatjes Damespraatjes

Sammie mag Whiskas brokjes testen. En jouw kat mag helpen!

Hi! Dit zijn Sammie en ik (Jane). Ooit, lang gelden, om precies te zijn 16 jaar geleden, woonde ik in een super leuk en fijn studentenhuis. Met één klein probleempje… muizen. Uiteraard waren wij super schoon, daar lag het zeker niet aan ;-). Dus moest er een kat komen om ons te helpen! En wel een hele leuke, lieve, kleine, mooie kitten. Yep, de verwachtingen waren hoog. Zo ben ik Sammie gaan halen. Toen ik thuis kwam waren mijn huisgenootjes alleen iets minder enthousiast dan ik…

Sammie

Sammie was namelijk een klein scharminkeltje, met een traanoog en ontzettend verlegen. Oops, ja ik geef toe, ik keek in de lieve, kleine, ietsie zielige oogjes en was meteen verkocht. Maar ja, de looks van een echte muizenjager had ze idd niet. Daar was ik even vergeten op te letten.

Sammie pakt Whiskas

Uiteindelijk bleek Sammie veel sterker van binnen dan ze op het eerste oog leek. En nog steeds, 16 jaar later, denken mensen dat ze nog een kleine kitten is. Ze is niet veel gegroeid maar ze is ook nog steeds zo fit als een kitten ;-). En de muizen zijn nooit meer teruggekomen. Dus er is ergens iets goed gegaan! Een van de dingen waar we echt naar opzoek moesten was goed eten. Want dat was ze ook al niet, een makkelijke eter. De truc bleek gevarieerd en afwisselend tussen natvoer en brokjes. Variatie dus!

Sammie ruikt Whiskas

En ik merkte dat het belangrijk is om haar voer aan te passen aan de verschillende levensfases waarin ze zich bevindt: junior, adult en senior. Ook wissel ik haar eten af met biologisch eten en de bekendere merken kattenvoer. Zo blijft ze altijd scherp en verrast. Verandering van spijs doet eten! Nu zijn we allebei heel erg benieuwd naar de nieuwe Whiskas! Heel fijn dat er bij Whiskas ook brokjes zijn voor de echt wat oudere kat. Want ook al lijkt Sammie nog steeds een kitten, ze is natuurlijk stiekem een dame op leeftijd ;-).

Help Sammie met Whiskas brokjes testen!

Sammie mag de brokjes van Whiskas testen en jullie mogen haar helpen! En Whiskas heeft voor iedere levensfase van je kat een passende variant met gezonde, lekkere, evenwichtige en complete voeding. Hoe fijn! Zo zijn de brokjes voor kittens van 2-12 maanden kleiner zodat een kitten ze makkelijker kan eten en zorgt de extra calcium voor de ontwikkeling van sterke botten en een gezond gebit. Brokjes voor volwassen katten vanaf één jaar bevatten extra omega 6 vetzuren en zink voor een gezondere vacht en helpen de extra mineralen met het ondersteunen van gezonde urinewegen. Brokjes voor senior katten vanaf 7 jaar bevatten extra taurine en vitamine E waardoor het natuurlijke afweersysteem ondersteund wordt en dragen bij aan een gezond hart.

Je kunt je via de onderstaande link opgeven, dan ontvang je een super vette box met brokjes voor jouw kat, afgestemd op zijn/haar levensfase. Vervolgens deel jij jouw mening met de rest van onze volgers. Dat doe je door je leukste catfie (selfie met je kat) te delen op social media, onder de hashtag #whiskasmoment. Echt super leuk toch, om dit samen met je lieve huisdier te doen?

Lijkt jou dit ook geweldig? Dan kan je je via deze link opgeven:

KLIK HIER OM JE AAN TE MELDEN

We keep you posted!

Liefs,
Jane & Sammie

Jane Shaw is co-founder van House of Awareness en holistisch coach. Met beiden wil ze laten zien dat een bewust en mindful leven voor iedereen is. Connecten met jezelf en daar echt naar leren luisteren kan op allerlei verschillende manieren. Daarin is geen goed of fout, het gaat om het vinden van jouw manier. Met House of Awareness willen ze mensen daarbij helpen door te inspireren met verhalen, te laten ervaren met oefeningen en hulp te bieden door te verbinden met coaches & therapeuten.

Whiskas, met meer dan 50 jaar ervaring en uitgebreide kennis van katten en voeding, is ontwikkeld door specialisten en dierenartsen in dieronderzoekscentrum Waltham. Deze onderzoekers doen baanbrekend onderzoek naar voeding voor huisdieren, waarbij ze letten op de smaakperceptie, gebitsverzorgde en –reinigende werking, verteerbaarheid, en voedingswaarde van de producten. Interactie tussen mens en dier is heel belangrijk en gaat altijd voor. Van de 300 werknemers bij Waltham verzorgen 180 mensen de dieren fulltime. Er wonen 170 honden en 340 katten. Ze hebben allemaal een naam en na 8 jaar bij Waltham zullen ze worden geadopteerd en een eigen thuis krijgen.

Meer Gratis spullen kijk op Gratisvoorvrouwen.nl

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook