fb
Damespraatjes Damespraatjes

Rugzakken zijn hip! Dit zijn de mooiste modellen van Eastpak

Toen ik 10 jaar oud werd, was er één cadeau dat wel heel hoog op mijn lijstje stond, namelijk een Eastpak rugzak. Mijn coole oppas had er ook een en ik vond haar altijd een echt voorbeeld als het op mode en muziek aankwam. Had zij een Eastpak? Dan wilde ik ook een Eastpak! Mijn oppas kreeg er lucht van dat ik graag zo’n tas wilde en beloofde hem mij voor mijn verjaardag. Een paar dagen voordat het feest losbarstte gingen we samen naar de stad en kochten een prachtig baby-blauw exemplaar voor mij.

Wat was ik blij met die rugzak. Ook op school maakte ik flink indruk en al snel had mijn hele klas dezelfde tas. Wat ook grappig was, is dat we destijds op elkaars rugzakken schreven. Zo werd hij persoonlijk door alle grappige en lieve berichtjes van vriendinnen. De Eastpak ligt nog ergens bij mijn ouders op zolder, zoiets doe je nooit weg. Tegenwoordig heb ik een nieuw model, een zwarte. Rugzakken zijn onwijs hip en ook nog eens heel handig. Een trend waar wij graag aan meedoen!

We hebben hier een fijn overzicht van onze favo Eastpak modellen. Een leuke mix van de klassiekers en de hipste modellen van nu!

Eastpak Padded Pak’r Brownie Leather

De klassieker in een modern, leren jasje! Gaaf model en zeer stijlvol voor zowel mannen als vrouwen. Ook handig: hij heeft een speciaal 13 inch laptop vak.

eastpak_ek620_08n_padded-pakr_browney-leather_voorkant

Eastpak Padded Pak’r Powder Pink

Dit was bij ons op school één van de favorieten. En ik moet zeggen dat hij heel gaaf blijft. Deze tas is natuurlijk leuk voor jonge meiden, maar ook bij volwassen vrouwen vinden wij hem echt heel cool!

eastpak_ek620_25o_padded-pakr-powder-pink_voorkant

Eastpak Floid Mono Green

Een stoer model dat feilloos in een hippe lifestyle past. Ook in dit model past een laptop (14 inch). Wel zo handig als je hem meeneemt naar kantoor.

eastpak_ek201_68o_floid-mono-green_voorkant

Eastpak Alinn Blend Merlot

Oke, we weten dat dit artikel eigenlijk over rugzakken gaat, maar dit model willen we je niet onthouden. Wist je dat Eastpak ook hele mooie handtassen maakt? Dit is een van onze favorieten!

eastpak_ek55b_61o_blend-merlot_voorkant

Heb jij hier een mooie tas bij zien staan of wil je graag meer modellen bekijken? THEBAGSTORE heeft een enorm aanbod in Eastpaks. Aanradertje 🙂

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook