fb
Damespraatjes Damespraatjes

Royaltykenner Marc van der Linden onthult hoe ongelofelijk veel hij is afgevallen

Als je de Marc van der Linden van vier jaar geleden naast de Marc van der Linden anno 2018 zou zetten, zou je niet zeggen dat het dezelfde persoon is. Hij is in de loop der maanden enorm veel afgevallen en dat is zeker niet onopgemerkt gebleven. Tot nu toe heeft de royaltykenner er echter nog maar weinig over losgelaten… Hij wilde niet vertellen hoe de kilo’s eraf vlogen en ook niet hoeveel het er waren.

Het is hem gelukt

Tot nu! Marc postte namelijk een foto op Instagram waarin hij onthult hoeveel hij is afgevallen én hoe hij zo veel heeft kunnen afvallen. Mooi dat hij dit met ons deelt, het is namelijk absoluut iets om trots op te zijn. Wij hebben altijd diep respect voor mensen die een drastische lifestyle-verandering kunnen doorvoeren. Iedereen weet dat dit alles behalve makkelijk is. Maar Marc is het in ieder geval gelukt!

115 kilo

Ja ja, je leest het goed: Marc is van 205 kilo afgevallen naar 90 kilo. Dat is maar liefst 115 kilo en dat betekent dat hij meer dan de helft van zijn lichaamsgewicht is kwijtgeraakt. Hoe hij dat heeft gedaan? Door uren lang te zwemmen en naar de sportschool te gaan. Ook volgt hij er een dieet bij. Welke onthult hij niet.

Chapeau Marc, het is je gegund!

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook