fb
Damespraatjes Damespraatjes

Roy Donders vraagt faillissement aan: “De laatste maanden moest er dik geld bij en dan word je wel gedwongen een besluit te nemen”

Wat vinden wij het een legende: Roy Donders. De gezellige Tilburgse stylist verkreeg grote bekendheid met het programma ‘Roy Donders: Stylist van het Zuiden’ en kreeg iedereen aan de huispakken en harde krullen. Hoewel het hem destijds goed voor de wind ging, lazen we vandaag vervelend nieuws. Roy heeft namelijk het faillissement voor zijn winkel Rojami’s in Tilburg aangevraagd. 

Jaren van mijn leven

“Het is verschrikkelijk. Ik heb het faillissement zelf moeten aanvragen, omdat het gewoon niet goed ging. Mijn hele ziel en zaligheid zit in die winkel, jaren van mijn leven en dat van mijn familie zitten erin” vertelt Donders tegen de Telegraaf.

Extra kosten, geen extra klanten

Een van de redenen waarom het niet goed ging, is de verhuizing naar het nieuwe pand. Romjami’s ging van een zaak in een buitenwijk naar een dure winkel in het centrum van Tilburg en betaalde hiervoor een hogere huur. Helaas bleven de extra klanten uit. “De laatste maanden moest er dik geld bij en dan word je wel gedwongen een besluit te nemen, hoeveel pijn dat ook doet, want Rojami’s is wel mijn kindje.”

Rot jaar

Wij vinden het echt heel sneu voor Roy. Hij kijkt al terug op een enorm naar jaar, waarin zijn grootouders overleden, zijn relatie strandde en waarin hij ook meerdere malen het slachtoffer werd van winkelinbraak. Heel veel sterkte in deze vervelende rottijd. Gelukkig staat er bijna een nieuw jaar voor de deur. Nieuwe ronden, nieuwe kansen. Roy, 2019 wordt jouw jaar!

Reageer ook