fb
Damespraatjes Damespraatjes

Roos-Anne van Dorsten brengt schoenencollectie in samenwerking met Nelson uit!

Het is 2008, ik ben 15 jaar oud en ik sta in de Albert Heijn voor het schap met modebladen. Heerlijk vond ik het, om door een dikke Elle, Vogue of Bazaar te bladeren. Ik vind het, tien jaar later, nog steeds heerlijk. Maar waar ik vroeger bij elk supermarktbezoekje voor het schap met tijdschriften stond, doe ik dit nu niet vaker dan één keer per maand. De meeste mode inspiratie haal ik tegenwoordig van blogs en Instagram. Eén van mijn favoriete modebloggers is de Nederlandse Roos-Anne van Dorsten (Moderosa). 

Loving her style!

Ik ben niet de enige die dol is op de super creatieve, maar ook nog eens hele draagbare outfits van Moderosa. Waar veel bloggers toch wel héél ver gaan op het gebied van outfit-innovatie, is de stijl van Moderosa  een stuk passender voor vrouwen zoals jij en ik. Hoewel ze dol is op mooie designer-items, weet ze deze feilloos te combineren met betaalbare stukken. Geen onbereikbare outfits dus!

nelson-by-moderosa-03

Nelson by Moderosa

En, er is een leuk nieuwtje! Moderosa en schoenenmerk Nelson slaan namelijk de handen ineen. Samen ontwierpen ze een prachtige capsule schoenencollectie. En wij zijn echt mega enthousiast! De Nelson by Moderosa capsulecollectie bevat een veterboot, een western laarsje, een pointy enkellaarsje en een chunky sneaker. Kortom: échte trenditems die je dit najaar in je kast wil hebben.

nelson-by-moderosa-14

Inspiratie

Haar inspiratie haalde Moderosa van online inspiratieplatformen, internationale fashionshows en uit de reacties van haar volgers op haar outfits. “Van mijn volgers krijg ik vaak vragen over de designerschoenen die ik draag. Ik vond het dan ook heel leuk om samen met de kennis en ervaring van Nelson een collectie neer te zetten die goed past bij mijn stijl én heel betaalbaar is.”

nelson-by-moderosa-12

Luxe uitstraling, fijne prijs

De collectie heeft écht een super luxe uitstraling. Als ik niet beter zou weten, zou ik denken dat de modellen thuishoren in de nieuwste collectie van een high-end design merk. En dat is dan ook écht de kracht van deze collectie. Het goede nieuws is wel, dat je er geen designer prijzen voor betaalt. Het prijsniveau is vergelijkbaar met de reguliere collectie van Nelson en ligt tussen de €109,99 en €129,99. Goed nieuws dus!

nelson-by-moderosa-05

Verkrijgbaarheid

De Nelson by Moderosa capsulecollectie is vanaf 28 september verkrijgbaar bij alle Nelson Schoenen winkels en online te bestellen op Nelson.nl.

Wat vind jij van de Nelson by Moderosa capsulecollectie? Praat met ons mee in de comments onder dit artikel. Vinden we gezellig 🙂 

nelson-by-moderosa-13

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook