fb
Damespraatjes Damespraatjes

Rogier van Gordon Gaat Trouwen gespot met ring. Zou hij degene zijn die Gordon trouwt?

Gisteren was de één na laatste aflevering van Gordon Gaat Trouwen een van de best bekeken programma’s. Zelf zat ik naar Expeditie Robinson te kijken (het best bekeken programma van gisteren), maar ik ga de aflevering zeker terug kijken. Hoewel mijn vriend en vriendinnen me flink uitlachen dat ik het programma kijk, moet ik zeggen dat ik het gewoon heerlijke televisie vind. Niks om mij voor te schamen!

In de aflevering van gisteren konden de kijkers zien dat het voor Gordon nog niet mogelijk was om te kiezen. Het gaat tussen de gevoelige Rogier en de sexy Manuel. Persoonlijk zou ik voor Rogier gaan, maar de keuze is natuurlijk aan Gordon!

Witgoude ring om linkerhand

Hoewel Gordon gisteren in de show nog geen keuze maakte, heeft hij dat in het echt natuurlijk al wel gedaan. Het programma is vooraf opgenomen en er is nu een man die daadwerkelijk getrouwd is met Gordon. Het is nog niet officieel bekend, maar een aantal oplettende kijkers deden een ontdekking: Rogier draagt een klassieke witgoude ring om zijn linkerhand op een filmpje dat hij zelf op Instagram postte.

Het gaat razendsnel, maar wanneer je het beeld pauzeert lijkt zie je inderdaad een ring. Of het een trouwring is? Dat zullen we ontdekken in de aflevering van volgende week… Wat we wél zeker weten, is dat Gordon met Rogier in ondertrouw is gegaan. Niet alleen met Rogier trouwens, alle vier de mannen die bij Gordon bleven logeren mochten zich melden bij de gemeente.

Zoals ik al zei hoop ik stiekem dat hij voor Rogier gaat. En jij? Laat het ons weten in de comments onder dit artikel?

Reageer ook