fb
Damespraatjes Damespraatjes

Rijswijkse moeder redt kind dat met buggy en al in het water valt

Als moeder is het je grootste nachtmerrie dat er iets met je kind gebeurt. Je doet er daarom alles aan om problemen te voorkomen en indien er zich wel een gevaarlijke situatie voordoet, doe je er alles aan om het op te lossen. Zo ook een moeder uit Rijswijk; wiens kind zondagavond met buggy en al in het water viel.  

Het water in

Volgens lokale media zou de buggy verstrikt zijn geraakt met een hondenriem. De buggy kwam vervolgens in het water terecht. De moeder bedacht zich geen moment, sprong achter de buggy aan het water in en wist haar kindje veilig op het droge te krijgen.

Spoed naar het ziekenhuis

De moeder en het kind zijn opgevangen door mensen uit de buurt. Het kindje is met spoed naar het ziekenhuis gebracht om nagekeken te worden. De politie meldt dat het redelijk goed met het kindje gaat. We kunnen ons voorstellen dat alle betrokkenen enorm zijn geschrokken. Gelukkig is het goed afgelopen.

Anders kunnen aflopen

Wat een verhaal zeg… Ik moet er echt niet aan denken om zoiets mee te moeten maken. Gelukkig heeft de moeder snel en adequaat gehandeld. Dit had ander heel anders kunnen aflopen.

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook