fb
Damespraatjes Damespraatjes

Ria shopt vijf vaderdagcadeautjes bij de Action

Omdat we soms ook niet meer weten wat onze vaders nodig hebben en het spoor bijster zijn in wat vaders leuk vinden, heeft Damespraatjes de hulp ingeschakeld van Ria van de Action. Met een frisse en verrassende blik geeft zij vijf prettig geprijsde cadeautips.

Voor Ria is dit jaar de eerste Vaderdag zonder haar vader. “Hij is afgelopen jaar overleden. Met dankbaarheid kijk ik terug op alle jaren dat ik een hele lieve vader had. Maar hier in huis is Vaderdag toch een dingetje hoor. Eigenlijk niet meer zo als vroeger toen de kinderen klein waren. Toen zaten we met z’n zessen op ons bed, met zelfgemaakte gedichtjes en knutsels die we nog steeds bewaard hebben en waarvan sommigen van jaren geleden nog steeds ereplaatsjes hier in huis hebben”, vertelt Ria. Ze kan slecht iets weggooien en bij alles wat de kinderen hebben gemaakt is het eerste dat ze denkt: ‘toch leuk voor later’.

Maar goed, Vaderdag is nog steeds een leuke dag voor papa’s, lekker om eens een dag flink in de watten te worden gelegd en bedolven te worden onder cadeautjes. De dochter van Ria, Renske is op stap gegaan voor haar vader. En slaagde prima.

Action vaderdag 13400980_1385734571453567_767299801_n

Bieropener

Renske haar papa is dol op een lekker koud biertje, dus heeft ze deze leuke bieropener voor aan de wand gekocht, hij is van hout, en de bierdopjes kunnen erin gemikt worden, erg grappig ding, en hij kost maar 1,99.

Bierpul

En als we het dan toch over bier hebben, bedacht ze dat een leuke bierpul met fietsbel ook wel mega grappig is. De pul kost 1,49.

Grillblazer

Naast een biertje is Renske haar vader dol op barbecuen en de rest van de familie ook, dus deze barbecue grillblazer heeft ze ook maar gehaald. Het kost 1,69.

Trainingswiel

Het zakgeld van Renske is gelukkig nog niet op en bedacht dat papa na al dat eten en drinken ook de nodige lichaamsbeweging nodig en heeft daarom een trainingswiel gekocht, hij kost 3,99. Ria verwacht eigenlijk dat dat één van Renske’s broers het wiel in gaat pikken, die zijn meer met hun spierbundels bezig dan hun vader.

Sportarmband

Ook heeft ze een sportarmband voor een smartphone gekocht, deze kost bij Action 1,99. “Enne, ssssttt ik denk dat ik die inpik”, lacht Ria.

Zo zie je maar weer, Action zorgt er weer voor dat alle papa’s weer lekker in de watten gelegd gaan worden. “Ik wens alle vaders een prachtige Vaderdag”, besluit Ria.

Karin van Leeuwen (43 jaar) schrijft vanuit uit haar eigen bedrijf De Gooise Pen en is drukker dan ooit. Heeft twintig jaar voor kranten gewerkt en schrijft blogs voor Damespraatjes. Ze woont samen met Robert Brekelmans en hun twee boenders Bob en Tom in ’t Gooi. Naast schrijven is lezen een grote hobby. De andere passie is sporten; heel wat uurtjes brengt zij door in de sportschool om een spinning-, pump-, of bodybalanceles te volgen. Sinds kort is ze regelmatig op het voetbalveld te vinden om het team van haar oudste te coachen.

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook