fb
Damespraatjes Damespraatjes

Ria shopt de leukste kerstspulletjes: “Action heeft dit jaar weer zulke mooie dingen!”

Zijn jullie ook zo blij dat het eindelijk weer december is? De prachtige versieringen, sfeervol verlichte winkelstraten en dierbare familiemomenten… Het is wat ons betreft één van de gezelligste maanden van het jaar! Ook Ria van de Action Fanpagina kijkt er enorm naar uit en we vroegen haar om op zoek te gaan de leukste kerstspulletjes van Action. 

Wouter terug uit Peru

“Ik ben dol op de feestdagen en kijk er elk jaar weer naar uit. En dit jaar stiekem nog meer dan andere jaren! Op 27 december, de dag na kerst, komt mijn zoon Wouter weer terug uit Peru. Hij heeft daar drie maanden met kinderen met schisis (ook wel een hazenlip genoemd) gewerkt. Prachtig en dankbaar werk, maar ik heb hem wel gemist.” Om naar de terugkomst van Wouter toe te leven, heeft Ria de kerstboom al eind november opgezet. “Ik wist: zodra ik hem weer op zolder leg, is Wouter weer lekker terug.”

Kerstversiering

De kerstboom versiert Ria natuurlijk met ballen van Action. “Vorig jaar zijn er flink wat ballen gesneuveld en daarom heb ik mezelf  nieuwe ballen cadeau gedaan. Bij Action hebben ze dit jaar weer heel veel mooie keuzes! Echt voor ieder wat wils. Zelf ben ik voor ballen in zachte kleuren gegaan.” Naast een uitgebreid aanbod aan kerstballen, heeft Action ook veel andere kerstversiering. “Ik loop regelmatig door de gangpaden om te genieten van alle keuzes. Van prachtige kerstballen tot houten kerstspullen en van kerststerren tot knutselspullen om je eigen versiering mee te maken. Het een nog leuker dan het ander. Kijk bijvoorbeeld eens naar deze gezellige kerstkabouters! Ze zijn maar € 2,95 en veel te schattig om niet mee naar huis te nemen.”

A73C988C-E77F-484D-9F4F-750667445F03

Scratch-kerstkaarten

Ook heeft Action mooie kerstkaarten. “Ik heb besloten er dit jaar maar een paar te sturen. Vooral naar de mensen waarvan ik weet hoe blij ze er mee zijn. Natuurlijk sla ik de mensen die het meest dierbaar voor me zijn en de mensen die een bijzondere rol in mijn leven spelen ook niet over. Het is een flink karwei om ze te schrijven, maar deze mensen zijn de inspanning meer dan waard.” Action verkoopt bijvoorbeeld deze leuke scratch-kerstkaarten. Hierbij kan je met een speciaal kaartje de kaarten openkrassen. Hierbij komen de mooiste vormen tevoorschijn. “Ik vind vooral de kaart met ‘Joy’ erg mooi.”

2342E79C-9DBB-40DB-A254-B0D5779EB569

Gourmetten en The Sound of Music

De rest van het huis heeft Ria in de kerststemming gebracht met veel kaarsjes, windlichten, een houten Action tekstbord met een eigen tekst, warme plaids en ze zet lekker de houtkachel aan. “Ik hou van gezelligheid! Tijdens de feestdagen zelf doen wij wat veel Nederlanders doen: we bezoeken de kerstdienst in de kerk, gaan gezellig gourmetten en kijken elk jaar met de hele familie naar de Sound of Music. Ik heb hem al wel 25 keer gezien, maar elke keer zing ik uit volle borst de liedjes mee en huil tranen met tuiten bij de liefdesscènes.”

Mooie kerstwens

Aan het einde van het jaar blikt Ria graag terug op alle hoogte- en dieptepunten van de afgelopen twaalf maanden. “Ik word altijd wat sentimenteler en laat ik het hele jaar voorbij gaan in mijn hoofd. De verdrietige en fijne dingen. Met de hoop op een mooi nieuw jaar, kan ik het oude jaar afsluiten.” Ria wenst iedereen prachtige kerstdagen en deelt een mooie kerstwens, in de vorm van een lied van Trinity:

‘K wens jou vrede toe om wie je bent
Dat je lacht en huilt met alle mensen die je kent
Dat de liefde aan je hart vervulling geeft
In elk van de seizoenen dat je leeft

Een muur voor de wind
En een vuur voor de kou
Een jas voor de regen
En een vriend dichtbij jou

Bedankt 

Lieve Ria, bedankt weer voor dit inspirerende artikel en deze mooie kerstboodschap! Wij kijken enorm uit naar al je prachtige en inspirerende artikelen in het nieuwe jaar.

Volg jij Ria’s Action Fanpagina al? En wist je dat Damespraatjes nu ook op Instagram zit? 

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook