fb
Damespraatjes Damespraatjes

Review: Ontharingscrème voor lichaam en benen van Mud & More

Blote benen, korte jurkjes en een gebruinde huid. Wedden dat jij nu aan de zomer denkt? Heel goed, want het begint al steeds lekkerder weer te worden en we kunnen steeds vaker met ontblote benen naar buiten. Ik ben gek op deze periode. Het hele leven lijkt wat luchtiger en vrolijker, al is het maar door de vrolijke zomerkleding die iedereen dan draagt. Maar, naast een positieve associatie, krijg ik ook een wat minder positieve associatie bij de bovengenoemde woorden… Namelijk scheren. 

Scheren. Ik heb nog nooit iemand ontmoet die het een leuke bezigheid vond. Gelukkig zijn er heel veel alternatieven, zoals laseren, harsen of het gebruiken van ontharingscrème. Laseren werkt bij veel mensen goed, maar is erg duur. Harsen is weer minder duur, maar vinden veel mensen erg pijnlijk. Ontharen met een ontharingscrème is goedkoop, snel en pijnvrij. We vonden het leuk om deze methode zelf eens te testen en dit met jullie te delen.

Tijdens mijn zwangerschap reageert mijn lichaam niet op alle verzorgingsproducten hetzelfde. Vandaar dat ik mijn zusje Sianne heb gevraagd deze test te doen. Ze gebruikte de ontharingscrème van Mud & More en testte deze op haar benen.

Mud and more 1

Hoe is de ontharingscreme van Mud & More in het gebruik?

“Het is erg makkelijk! De gebruiksaanwijzing is duidelijk en zo omschreven dat je het niet verkeerd kunt doen. Eerst smeer je de ontharingscrème op je benen en laat dit vervolgens 4 minuten zitten. Je test dan of de haartjes al makkelijk loslaten. Doen ze dit nog niet, laat de crème dan een minuutje langer zitten. Daarna haal je met een schone doek (bijvoorbeeld een handdoekje) de crème weg. Tot slot spoel je je benen schoon met water. Ik deed het voordat ik onder de douche stapte.”

Hoe voelt het product op je lichaam?

“De naam Mud & More is niet voor niks, kwam ik tijdens het testen achter. Het is namelijk meer een modder dan echt een crème. Modder is goed voor je huid en ik merk dat het niet alleen onthaart, maar ook mijn huid verzorgt. Verder prikt het niet.”

Mud and more 2

Hoe voelen je benen na het ontharen?

“Glad en verzorgd. Eerlijk gezegd vind ik het heel leuk om het te doen. Terwijl het aan het intrekken was heb ik heel even Netflix zitten kijken en daarna ben ik gewoon onder de douche gestapt. Ik vind het leuker en makkelijker dan scheren.”

Zou je dit product aan anderen aanraden?

“Zeker! Ik vind het een handige en snelle manier van ontharen. Ik ben blij dat ik het mocht testen, want eerst twijfelde ik nog weleens over dit soort producten. Deze twijfel is nu weg en ik kan het iedereen aanraden!”

Mud and more 4

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

1 reactie

Henk- Mosch -

Had het een tijd geleden gekocht, en vergeten ,ik had heel veel last van neushaar
boven op neus ben het aan het uitproberen,prikt wel nu. Na 6 minuten alles weg
Top !

Reageer ook