fb
Damespraatjes Damespraatjes

Review: Nieuwe Labello Care & Colour

Ik gebruik Labello al jaren. Het is een heerlijk product wat ik graag gebruik om mijn lippen extra te verzorgen op momenten dat ik het nodig heb. Zo zit er ’s winters standaard een klein blauw blikje in mijn tas, heel fijn om je lippen extra bescherming mee te geven als je door de gure wind moet fietsen. Maar ook in de zomer komt hij goed van pas, als je door de warmte droge lippen krijgt bijvoorbeeld. 

Nu komt Labello met een nieuwe lijn: Labello Care & Colour. Dit is een combinatie van de vertrouwde verzorgende lippenbalsem en een vleugje kleur. Dit is echt een product wat fijn is als je niet op verzorging wilt inleveren, maar wel een subtiel kleurtje op je lippen wil. Ikzelf ben fan, want een dikke laag lippenstift is nooit echt mijn ding geweest. Ik besloot het te testen, en dit zijn mijn bevindingen:

Kleur

De nieuwe Care & Colour lijn is in drie kleuren verkrijgbaar: Nude, Rosé en Red. Ik heb ze allemaal getest en mijn favoriet is Nude. Maar, de andere kleuren zijn ook heel mooi en subtiel. Wil je een iets meer uitgesproken rode kleur, kies dan voor Red. Nude en Rosé zijn wat rustiger. Gewoon een kwestie van voorkeur dus! Ik wissel ze lekker af.

Labello Care & Colour 2

Geur

Ik vind de geur super lekker! Niet een te hoog parfum gehalte, maar het geeft wel een verzorgd en schoon gevoel.

Gebruik

Makkelijk, net als een vertrouwde Labello stick. En doordat de kleur vrij subtiel is, maakt het niet uit als je een beetje uitschiet (wat ik altijd heb, haha!).

Voordelen

+ Mooie subtiele kleuren
+ Verzorgend effect
+ Ruikt lekker

Nadelen

– Kleur blijft niet zo lang zitten (net zo lang als lippenbalsem normaal). Hierdoor moet je het wel vaak opnieuw aanbrengen als je de kleur wilt behouden.

Labello Care & Colour 3

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook