fb
Damespraatjes Damespraatjes

Review: Mara’s hondje Lola krijgt een Snuffelbox

Het is volgens mij nog nooit gebeurd dat ik een klusje voor werk heb uitbesteed aan mijn hond. Maar ik kan jullie vertellen: dat is vorige week gebeurd. Ik kreeg namelijk een Snuffelbox thuisgestuurd, vol met leuke verrassingen voor honden. Aangezien ik geen hond ben (wat jullie misschien wel wisten) leek het mij beter om mijn hondje Lola te vragen om mij te helpen. Ik kan jullie nu alvast vertellen: dat vond ze héél erg leuk. Lees hier de review van Lola over haar Snuffelbox!

Wat is een Snuffelbox precies?

Een Snuffelbox is een verrassingsbox voor je hond. Deze is gevuld met allerlei leuke dingen voor je harige vriendje. Wat in de box zit is een verrassing, maar denk bijvoorbeeld aan leuke speeltjes, snoepjes, verzorgingsproducten en de nieuwste gadgets.

Je kunt de box eenmalig bestellen voor € 35 (bijvoorbeeld leuk als een cadeau voor een vriend of vriendin met een hond), maar je kunt hem ook ieder kwartaal voor € 29 een box laten bezorgen. Zo krijg je elke drie maanden een box vol met leuke, lekkere en nieuwe dingen voor je hond.

De box is daarnaast afgestemd op het formaat van jouw hond, een kleine hond heeft immers andere (speel)behoeften dan een grote. Ook kan je kiezen voor een glutenvrije box.

snuffelbox-1

Wat vond Lola (de hond) van de box?

Lola is gek op spelen en eten, dus deze box lag helemaal in haar straatje. Vanaf het moment dat ik de box openmaakte en hem op de grond voor haar neerzette, zat ze met haar snuit in de box (het rook natuurlijk naar lekkere hondensnacks). Ze vond eigenlijk alles uit de box leuk en lekker, maar ik had ook niet anders verwacht. Als Lola kon praten zou ze zeggen dat ze deze box elk kwartaal wel zou willen.

snuffelbox-3

Wat vond Mara (de baas) van de box?

Hoewel de mening van Lola natuurlijk heel belangrijk is, is ook de mening van de baas belangrijk (die betaalt er tenslotte voor). Ik ben heel enthousiast over de inhoud en diversiteit van de box. Ook vind ik de prijs extreem voordelig. Als ik deze hoeveelheid speeltjes en snoepjes bij de dierenwinkel zou kopen, ben ik duurder uit. Daarnaast scheelt het mij heel veel uitzoektijd, dus dat is ook fijn.  Niet alleen Lola, maar ook ik zou de box zeker aanraden.

snuffelbox-2

Dierendag

Op 4 oktober is het weer Dierendag! Hebben jullie er ook al zo veel zin in? Ik echt wel. Snuffelbox heeft speciaal voor Dierendag een box samengesteld. Volgens mij het ideale moment om het een keertje te proberen. Ik ga hem zeker weer bestellen voor Lola 🙂 Ze gaan best hard geloof ik, dus het is slim hem tijdig te reserveren.

 

Reageer ook