fb
Damespraatjes Damespraatjes

Review: Mara test de Remescar crème voor wallen en donkere kringen

Sinds ik moeder ben, kan ik het aantal nachten waarin ik voldoende slaap krijg op één vinger tellen. Onze dochters zijn net vier en bijna zes jaar oud en worden ’s nachts nog regelmatig wakker. Vooral de jongste lukt het vaak niet om de hele nacht alleen in haar kamer te blijven. Tussen 01:00 en 04:00 uur komt ze lekker tussen ons in liggen. Gezellig, maar ik word altijd even wakker en slaap daarna minder diep. Mijn wekker gaat ’s ochtends rond 5:30 uur gewoon weer af en ik kan me niet herinneren wanneer ik voor het laatst echt heel erg uitgerust was. Ach, die tijd komt wel weer! Dat hoop ik tenminste 😉 Voor nu ben ik dus op zoek naar andere manieren om er fris en fruitig uit te zien. In dat kader testte ik iets wat ik al een paar keer in de winkel ben tegengekomen: Remescar crème voor wallen en donkere kringen. Zou dat écht werken? 

Wat belooft de Remescar crème voor wallen en donkere kringen?

“Onze Crème voor Wallen en Donkere Kringen onder de Ogen vermindert wallen en donkere kringen in slechts 2 minuten en vanaf de eerste applicatie. Het resultaat blijft tot wel 10 uur zichtbaar. Deze nieuwe formule is zacht en delicaat voor de huid. Deze crème tegen wallen & donkere kringen kan gemakkelijk gecombineerd worden met make-up zonder trekkerig, vervelend gevoel. Bevat 87% natuurlijke ingrediënten”, lezen we op de website van Remescar. Heel benieuwd of het product dit gaat waarmaken!

Remescar crème voor wallen en donkere kringen

Hoe gebruik je het?

Het fijne aan de Remescar crème voor wallen en donkere kringen is dat hij direct werkt. Waar je bij veel andere verzorgingsproducten een lange adem moet hebben, zie je hier direct resultaat. Hieronder leggen we stap voor stap uit hoe je het product gebruikt.

Stap 1

Reinig je gezicht, zodat het product optimaal z’n werk kan doen.

Stap 2

Breng je dagelijkse verzorgingsproduct aan (op waterbasis).

Stap 3

Knijp wat Remescar crème voor wallen en donkere kringen op je vingertop. Een hoeveelheid ter grootte van een rijstkorrel is perfect.

Stap 4

Wrijf de crème tussen je vingers, totdat hij kleurloos wordt.

Stap 5

Breng de crème aan op de zone onder het oog

Stap 6

Houd je gezichtsuitdrukking neutraal. Na een minuut of twee voel je dat het product z’n werk gaat doen.

Leuk om zelf ook voor- en na foto’s te maken! Zo kun je meteen zien of het product goed werkt.

Voor

Om het product goed te testen en duidelijk in kaart te brengen of het werkt, heb ik alleen wat mascara op. Normaal gesproken gebruik ik op mijn huid een licht-getinte moisturizer of een egaliserende BB-cream. Vanwege de voor- en na foto’s heb ik dit vandaag achterwege gelaten. Je ziet op de eerste foto goed dat ik wallen en donkere kringen onder ogen heb. Deze kringen heb ik van nature wel een beetje. Door de slechte nachten worden ze nog duidelijker zichtbaar. Benieuwd war de Remescar crème voor wallen en donkere kringen gaat doen!

Remescar crème voor wallen en donkere kringen.

Voor

Na

De na-foto is drie minuten na de voor-foto genomen. Je kunt duidelijk zien dat mijn kringen minder zichtbaar zijn en dat het gebied onder mijn ogen minder donker is. Heel bijzonder! Goed om te vermelden dat alle voor- en na foto’s foto’s geheel onbewerkt zijn. Om het resultaat zo duidelijk mogelijk zichtbaar te maken, hebben we de foto’s niet opgelicht of aangepast.

Remescar crème voor wallen en donkere kringen.

Na

Conclusie

Wauw, ik moet zeggen dat ik versteld sta! Binnen twee minuten voel ik de huid onder mijn ogen straktrekken. In eerste instantie schrik ik er een beetje van, want ik had niet verwacht dat dit zo snel effect zou hebben. Doordat de huid strakker trekt, zie je direct dat mijn wallen minder worden. Ook vind ik dat de donkere kringen minder zichtbaar zijn. Het lijkt alsof er een subtiel filtertje over het gebied onder mijn ogen is gelegd. Bijzonder hoor! Ik kan het product dus zeker aanraden. Zeker na een slechte nacht (of jarenlang slecht slapen) doet het wonderen. Ik zie er meteen een stuk frisser en minder vermoeid uit. Vind je niet?

Praat mee

Wat vind jij van het resultaat? Ik ben heel benieuwd. Praat met ons mee in de reacties onder dit artikel. Vinden we gezellig!

Meer te weten komen over de iconen in onze bovenste afbeelding? We vertellen je er graag alles over! 

Reageer ook