fb
Damespraatjes Damespraatjes

Review: Mara test Casetastic telefoonhoesjes

Sinds een paar weken heb ik een nieuwe iPhone 6. Na jaren met een redelijk afgeragde iPhone 4 te hebben geleefd, was het dan ook echt een verademing toen ik het nieuwste model in mijn leven kon verwelkomen. Snelheid, mooie foto’s, strak design… Eigenlijk had ik er al veel eerder een moeten aanschaffen! Goed, ik ben er dus heel blij mee. Maar hoe zorg je er nou voor dat je langer van je telefoon kan genieten? Precies: een goed hoesje erom! Vandaar dat ik de afgelopen dagen de hoesjes van Casetastic om mijn telefoon had. Hier mijn review:

Design

Ik heb een hoesje met koeienprint en een hoesje met marmerprint getest, maar natuurlijk heb je nog veel meer soorten. Tegenwoordig zie je de marble-look op heel veel verschillende plekken, het is dus een echte trend. Deze kon ik zeker niet laten liggen! Het hoesje met koeienprint vond ik gewoon leuk, je ziet het namelijk niet vaak. Wil je liever een iets minder ‘hip’ of uitgesproken hoesje, dan zijn die ook verkrijgbaar natuurlijk.

Bescherming

Dit heb ik goed kunnen testen! Ik laat mijn telefoon namelijk minstens één keer per dag vallen… Hoe goed ik ook op probeer te letten, het gaat toch altijd weer mis. Om de voorkant van mijn telefoon te beschermen heb ik een soort glasplaatje op mijn scherm. Het hoesje beschermt de zijkant en achterkant. En het werkt echt top! Mijn toestel is na weken gebruiken nog kras- en breukvrij. Dat is een wonder bij mij 😉

Gebruiksvriendelijk

Op het gebied van telefoonhoesjes heb je meestal twee keuzes: een hard of een zacht hoesje. De harde hoesjes geven vaak een goede bescherming, maar zijn moeilijk om te bevestigen en te verwijderen. Het materiaal is erg stug. De zachte hoesjes beschermen ook goed, maar sluiten niet altijd helemaal mooi aan. Hierdoor valt het hoesje vaak snel van de telefoon af. De hoesjes van Casetastic zitten qua hardheid een beetje tussen de harde en zachte hoesjes in: ze zijn makkelijk te verwijderen en aan te brengen én vallen niet zo snel van de telefoon af (bijvoorbeeld in je tas of broekzak). Ik vind ze dus ideaal.

Ik kan jullie deze iPhone 6 covers zeker aanraden! Heb je een ander toestel? Geen probleem! Casetastic heeft ook hoesjes voor Samsung  en oudere iPhone modellen!

 

 

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

1 reactie

Elke van Vugt -

Ik vind Cracked Concrete het mooist!

Reageer ook