fb
Damespraatjes Damespraatjes

Review: Lifestylebox van BUBBLS (+ kortingscode!)

Vorige week dinsdag was ik jarig en mocht ik 26 kaarsjes uitblazen. Natuurlijk heb ik die dag gewoon gewerkt, maar er waren gelukkig ook momenten om het te vieren. Zo heb ik tussen de middag met mijn ouders geluncht in Hilversum en heb ik ’s avonds met mijn vriend Ward en dochtertje Sophia pizza gegeten. Ook kreeg ik een aantal mooie cadeau’s, zoals een lifestylebox van BUBBLS. Tijd voor een uitgebreide review dus!

Een maaltijdbox, beauty box, dierenbox of lifestylebox… Boxen zijn hip en dat is niet voor niets. Je krijgt namelijk een doos vol cadeautjes tegen een scherpe prijs. Zelfs als je niet echt jarig bent, voel je je door een box écht helemaal jarig. Wel horen we regelmatig dat er een groot verschil in kwaliteit zit tussen verschillende boxen. Zo krijg je soms producten die over datum zijn, geen échte cadeau’s, maar kortingsbonnen of spullen die een merk niet meer kon verkopen omdat ze zo oud zijn. Wij namen de proef op de som en testen de lifestylebox van BUBBLS.

Wat belooft BUBBLS?

De BUBBLS lifestylebox maakt zich samen met haar leveranciers sterk voor een eerlijkere wereld. Dit houdt in dat er uitsluitend producten in zitten die op een eerlijke manier vervaardigd zijn. Zo vind je enkel proefdier- en kinderarbeid-vrije producten in de BUBBLS box. De box zit vol met échte producten die momenteel ook op die manier in de winkel liggen. Dus geen kortingsbonnen, spullen die over de datum zijn of niet meer in de collectie zitten. Dat belooft wat!

Review Lifestylebox van BUBBLS 3

Eerste indruk

“Zo, dat ziet er vrolijk uit!” zegt de pakketbezorger wanneer hij mij de BUBBLS box overhandigt. “Ik ben zelf ook super benieuwd wat er allemaal in zit!” antwoord ik hem. Wanneer ik de box open, wordt de lach op mijn gezicht nog groter. Er ligt namelijk een kaartje in waar ‘Life is beautiful and so are you’ op staat. Dat compliment kan ik alvast in mijn zak steken 🙂

Review Lifestylebox van BUBBLS 2

Wat zit er in?

Wanneer ik de doos verder openmaak, zie ik dat hij tot de nok toe gevuld is met mooie spullen.

Het eerste wat ik uit de doos pak, is een doosje met rosé snoepjes van Vinoos. Ik had hier ooit van gehoord maar het nooit zelf gegeten. Super blij dat ik ze nu eindelijk mocht proeven. En ze zijn mega lekker.

unnamed-1

Vervolgens trek ik nog iets heel moois uit de box: een lipgloss en mascara van Pupa. Ik ben dol op mooie make-up en dit krijgt een mooi plekje op mijn badkamerkastje.

unnamed-3

Aan het verdwijderen van de make-up is ook gedacht. Er zit namelijk ook een exemplaar van het super innovatieve EndureLash make-up doekje in. Je hoeft hem alleen maar nat te maken en zo kan je al je make-up verwijderen. 

unnamed

 

Ook voor de vakantiegangers zit er wat leuks in de box: een luxe Lantara hammamdoek. Heerlijk om op het strand op te liggen, maar je kunt hem ook als omslagdoek gebruiken.

unnamed-4

Koop jij ook elke keer een nieuw plastic waterflesje? Ik wel en daar baal ik flink van. Het is slecht voor het milieu en ziet er niet zo mooi uit. In de box vind ik hét alternatief: een GreenDutch waterfles. Eindeloos bijvullen en niks weggooien 🙂

unnamed-6

Grappig: ook voor mijn vriend zit er iets in de box. Mijn liefde Ward is dol op zeepjes en koopt die altijd als we op vakantie zijn. Hij zal dan ook wel héél blij zijn met dit stuk oolaboo zeep. Deze leg ik vanavond op zijn kussen als cadeau.

unnamed-2

Wanneer ik denk dat de doos leeg is, vind ik op de valreep nog iets heel erg moois: een zilveren infinity armband. Echt een trenditem en dus zeer welkom in mijn sieradencollectie.

unnamed-5

Ik kan niet wachten om alle producten te gaan gebruiken. Als ik eerlijk ben had ik niet verwacht dat het allemaal zo mooi, leuk en handig zou zijn.

Review Lifestylebox van BUBBLS

Zou ik hem aanraden?

Absoluut! Als jij van dit soort heerlijke lifestyleproducten houdt tenminste 😉 Ook de prijs van de box vind ik écht een meevaller. Voor een éénmalige box betaal je € 49,95. Deze eerste box is nu zelfs voor maar €39,95 te bestellen! De totale waarde van de BUBBLS box is trouwens €175. Goede deal dus!

Wil je er elk kwartaal een? Dan krijg je 25 procent korting.

Wil je meer info of jouw box(en) bestellen? Kijk dan op de website van BUBBLS!

KORTINGSCODE

Heel fijn: wij mogen een kortingscode aan jullie geven. Door de code ‘Damespraatjes’ te gebruiken, vervallen de verzendkosten van € 6,95.

Reageer ook