fb
Damespraatjes Damespraatjes

Relatie Harry, William, Kate en Meghan aan de betere hand: “Briefjes en cadeautjes”

In bijna elke familie zijn weleens ruzietjes of irritaties. En hoewel ruzie natuurlijk nooit leuk is, kan het soms wel aanleiding zijn om constructieve veranderingen door te voeren. Soms is er frictie nodig om dingen beter te maken en daarom is ruzie echt helemaal niet altijd erg. Mits beide partijen er na de frictie ook daadwerkelijk energie in willen steken om het beter te maken. Dit laatste zien we momenteel gebeuren tussen Harry, William, Kate en Meghan. Hun aardig verstoorde relatie is volgens bronnen aan de beterende hand.

Voorgoed verstoord

Ruzie, ruzie en nog eens ruzie: dat is wat je zag wanneer je de Briste tabloids de afgelopen jaren opensloeg. Ruzie om sieraden, kleding voor bruidsmeisjes, verwend gedrag, interviews bij Oprah en nog veel meer. Als we de bladen mochten geloven zou de relatie tussen Harry en zijn broer William voorgoed verstoord zijn. En hoewel dat een paar maanden geleden misschien ook wel het geval leek te zijn, schrijven de tabloids momenteel over een mooie verzoening.

Gezamenlijke boodschap

Speciaal voor de onthulling van het standbeeld van Diana, vloog Harry naar het Verenigd Koninkrijk om deze samen met William te onthullen. Ze zouden niet alleen de onthulling van het prachtige beeld samen hebben gedaan, het lijkt erop dat ze ook in de dagen rondom het evenement veel tijd hebben doorgebracht. Ook brachten ze samen een boodschap naar buiten op de verjaardag van hun moeder. “Vandaag, op de dag die de 60ste verjaardag van mijn moeder zou zijn geweest, herinneren wij haar liefde, kracht en karakter. Elke dag wensen we dat ze nog steeds bij ons was geweest. We hopen dat dit standbeeld voor altijd een symbool is voor haar leven en nalatenschap”, schreven ze samen.

Briefjes

Niet alleen de broers doen er alles aan om de relatie te lijmen, ook Kate zo naar verluidt haar best doen om het contact met Meghan weer op te pakken. “Kate heeft na de geboorte van Lilibet veel vaker contact met Meghan opgenomen. Ze stuurt haar briefjes en cadeautjes en probeert een relatie op te bouwen”, onthult een bron.

Wij zijn erg blij om dit te lezen! Elke familie heeft zijn ruzies, maar deze uitpraten is de enige kans op verbetering. Klasse!

Afbeelding boven artikel: Wikimedia Commons

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook