fb
Damespraatjes Damespraatjes

Rechter scheldt alle boetes kwijt van alleenstaande moeder die de bende van haar ex moet opruimen

Een break-up of scheiding is nooit leuk. Wanneer er kinderen in het spel zijn, geldt dit natuurlijk des te meer. Gelukkig doen de meeste gescheiden ouders er alles aan om alles zo normaal en fijn mogelijk te houden voor de kinderen. Helaas lukt dat niet altijd… We horen regelmatig over ouders waarbij er grote ruzies zijn en ouders waarbij er één geen verantwoordelijkheid neemt. Zo ook bij de alleenstaande moeder uit de onderstaande video…

Voor de rechter

Stel je voor: je hebt drie kinderen, jouw ex heeft er een flink financieel potje van gemaakt en hij laat jou en de kinderen achter met de ellende. Zo ging het bij deze moeder. Haar ex heeft zo veel onbetaalde boetes openstaan, dat de vrouw moet verschijnen voor de rechter. Ze wil het graag oplossen, dus komt netjes naar de hoorzitting en neemt haar drie kinderen mee.

Alles kwijtgescholden

Wat de rechter dan doet, is geweldig. Wanneer hij ontdekt dat alle boetes van haar ex zijn, scheldt hij ze stuk voor stuk kwijt. Dit doet hij niet alleen. Hij krijgt de hulp van het zevenjarige dochtertje van de vrouw. En dat is hartverwarmend om te zien!

Volledige verantwoordelijkheid

“Ik zie dagelijks mensen die de bende van haar ex moeten opruimen. Deze vrouw heeft de voogdij over drie kinderen en moet ondertussen iets oplossen wat niet door haar is veroorzaakt. Deze vrouw heeft de kracht om naar de rechtbank te komen en de volledige verantwoordelijkheid te nemen. Als iemand het verdient om geholpen te worden, dan was zij het” zegt de rechter over waarom hij alle boetes heeft kwijtgescholden. En dat vinden wij een prachtig gebaar!

Wat vind jij van deze video? Praat met ons mee in de comments onder dit artikel. 

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook