fb
Damespraatjes Damespraatjes

Ready to Rumble?

Hou je van bordspelen dan moet je Rumble proberen! Weer een nieuw spel voor op je smartphone of tablet? Ja! En wat voor eentje. Een zenuwslopend spelletje dat wel, maar oh zo leuk!  Helaas zijn wij er weer ingetrapt en even stiekum om de hoek kijken is al weer uitgemond in te lang er mee bezig zijn met als consequentie “overwerken”, maar ja, we moeten wel bij blijven en met af en toe even ontspannen is niets mis mee. Toch??

Rumble is een leuk en snel bordspel waarbij je je vrienden uit kunt dagen of tegen een willekeurige tegenstander kunt spelen. Wie vindt de meeste woorden in twee minuten?

Het is de bedoeling dat je zoveel mogelijk woorden vindt door met je vinger over het scherm te bewegen. Zolang de letters met elkaar in verbinding staan, kan je er woorden mee vormen.  En de geluiden erbij als je een woord-met-veel-punten legt, maakt het extra leuk.

Een spel duurt 3 rondes en degene die in totaal de meeste punten heeft wint. Je kunt de rondes spelen als je daar tijd voor hebt, maar aangezien iedere ronde slechts 2 minuten duurt, kan je in zo’n 6 minuten het spel al af hebben. Zie je de letters vliegen? Geen nood, je kan het weer oppakken wanneer jij dat wil.

Letterpunten, woordlengte en bonusstenen helpen je zoveel mogelijk punten te verzamelen.

Daag jezelf en je vrienden uit en Let’s get Rumble!

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

4 reacties

helotje -

wanneer start het ?

helotje -

leuk leuk, ik heb het pas net maar kan er geen bal van hahaha maar goed, zo leer je het he ? leuke aktie weer…

Barbara -

Jammer dat er geen goede gratis versie is.

Annemieke -

Ik werk met een gratis versie. Oke, je moet wat geduld hebben, maar het werkt hier prima.

Reageer ook