fb
Damespraatjes Damespraatjes

Publiek loopt weg bij show Arjen Lubach: grappen vielen niet in de smaak

Ik ben een groot fan van Zondag met Lubach en kijk dan ook graag fragmenten terug op YouTube. Thuisblijven voor een televisieprogramma doe ik al een jaar of 10 niet meer, maar voor Arjen Lubach had ik dat destijds zeker gedaan. Wat een leuke, grappige en scherpe show is dat zeg! Daar is een groot deel van Nederland het mee eens. Zondag met Lubach scoorde hit na hit en zelfs in de Verenigde Staten kennen ze hem.

Mensen lopen weg

Niet gek dus, dat Arjen zijn talent ook op een andere manier wil inzetten. Met zijn een theater-tour reist hij Nederland door en trekt hier volle zalen mee. Helaas blijven ze niet altijd vol… Tijdens zijn optreden in Theater ’t Voorhuys in Emmeloord liepen er meerdere mensen weg.

“Linkse rat”

“Ik heb denk ik over alle politici van alle politieke kleuren al wel grapjes gemaakt, maar mijn grapjes over een zekere rechtse politicus leverden me vanavond een welluidend “linkse rat!” op, alvorens iemand de zaal verliet. Even daarvoor waren er drie Urkers al vertrokken tijdens grappen over de kerk. Deze 99% die bleef zitten was dan weer super! Dank voor een enerverende en enthousiaste avond in Emmeloord ❤️❤️❤️ #arjenlubachlive

Wat vind jij?

Snap jij dat mensen weglopen om grappen over de kerk en rechtse politici? Praat met ons mee in de comments onder dit artikel.

Reageer ook