fb
Damespraatjes Damespraatjes

Puberbrein binnenstebuiten: dé cursus

Libelle Academy start de nieuwe online cursus ‘Omgaan met pubers’. Het is een cursus voor ouders met beginnende pubers. De cursus bevat interactieve opdrachten, waarbij alle kenmerken van de puberteit behandeld worden.

Het gedrag van pubers is grotendeels te verklaren door verandering in de hormoonhuishouding en de groei van de hersenen. Hoe dat precies in z’n werk gaat én hoe ouders daar het best mee kunnen omgaan, leren zij in deze online cursus.

In de cursus worden onder andere de volgende onderwerpen behandeld:
• Puber, gedrag en brein
• Waarom pubers doen zoals ze doen
• Welke veranderingen een puber doormaakt
• Het begeleiden van pubers
• Grenzen stellen en loslaten

“Als moeder van een lastige puber ben ik weer gaan zien dat we het samen ook leuk kunnen hebben en hoe ik dat voor elkaar krijg!” zegt Irma Zomerdijk (50 jaar, moeder van een dochter van 11) die de cursus heeft getest. De online cursus wordt aangeboden samen met het boek ‘Puberbrein binnenstebuiten’ voor € 55,95 op

www.libelleacademy.nl.

Samenwerking met YoungWorks 
De online cursus is tot stand gekomen door een samenwerking met YoungWorks, een communicatie, reclame en adviesbureau voor jongeren. Huub Nelis & Yvonne van Sark zijn de auteurs van het boek ‘Puberbrein binnenstebuiten’ en zijn lid van het managementteam van YoungWorks.
http://youtu.be/BRycC1zl6mI

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook