fb

Proef en beleef de lente op de Lentiade, winactie

 

 

 

 

Ook zo’n zin in het voorjaar? Geniet, proef, wandel en shop op de voorjaarsfair Lentiade, dé voorjaarsfair voor de hele familie – van vrijdag 30 maart t/m zondag 1 april 2012 in het 100-jaar oude Lingebos te Vuren/Gorinchem. Gelegen tussen glasstad Leerdam en vestingstad Gorinchem is de fair een verborgen paradijs in het hart van Nederland waar ruim 120 sfeervolle bedrijven zich presenteren met lifestyle hebbedingen voor interieur & tuin, van alles voor kids, mode, kado’s voor Pasen, kunst, sieraden, proeverijen, creatieve workshops, brocante en alles wat het leven leuk maakt! Damespraatjes gaat zeker even rondkijken op de Lentiade. Wil jij er ook bij zijn? Via Damespraatjes kon je kaartjes winnen. Lees onderaan het artikel wie hebben gewonnen.

Proef de Lente!

Naast de vele deelnemers is er op de Lentiade speciale aandacht voor de Kunstwandeling – waar kunstenaars en ateliers hun werk presenteren in de natuurlijke omgeving van het bos. Ook mag de Voorjaarsmarkt  zich verheugen op grote belangstelling, want hier presenteren zich bijzondere bedrijven met de meest uiteenlopende nationale- en internationale streekproducten. De fair is een ware culinaire ontdekkingstocht door Europa: van Waddenzee specialiteiten als Terschellingse schapenkaas, Vlielandse cranberrysap, chips uit zee en honingbier via Scandinavische delicatessen naar Britse cider, Engelse pie’s, thee, jams, brownies, fudge, chutneys en shortbread. Van een stop bij overheerlijke Belgische chocolade, koekjes en cuberdons naar Spaanse noga, hammetjes en Mediterraanse worsten. En genietend van Italiaanse delicatessen, likeuren, meringues, tapenades en ambachtelijk ijs via Duitse wijnen terug naar vers Hollands fruit uit de Betuwe.

Beleef de Lente!

De fair staat op vrijdag 30 maart in het teken van Ladies Day. Dames met een hoofddeksel krijgen korting op de entreeprijs. De winnares van de leukste ‘Lentiade-hoed’ ontvangt mooie prijzen. De fair is een beleving voor iedereen met voorjaarskriebels en staat bol van activiteiten voor jong én oud. De stijlvolle modeshows, roofvogeldemonstraties met o.a. gieren, oehoe’s en zeearenden en de geurende bloesems in het bos verhogen de lentesfeer in het bos. Voor de (klein) kinderen zijn er o.a. creatieve (Paas-) knutsel- en doeworkshops, poppentheater voorstellingen, een meet-en-greet met de rangers van de Ouwehands Dierenpark Beestenbus en een professionele kinder-boerderij met veel dieren. Een gratis Lentiade pendeltrein rijdt van de bezoekersparkeer-plaats – waar een wandeling door het Lingebos gemaakt kan worden rondom een echte houten speelfort van Staatsbosbeheer – naar de entree van de fair en terug.

Je bent van harte welkom op de voorjaarsfair Lentiade! Meer informatie over het programma, de standhouders, route en toegangsprijzen tref je aan op www.lentiade.nl

Winnaars

De volgende personen hebben twee kaartjes gewonnen voor de Lentiade. Binnenkort krijgen jullie de kaarten toegestuurd.

Robin Swaters
Brigitte Raayen
Daphne de Waal
Jacqueline Fleere
Leon Elsman

 

 

Reageer ook