fb
Damespraatjes Damespraatjes

Politieagent en kinderen van middelbare school raken in groot sneeuwballengevecht

Geweld tegen hulpverleners: ik kan er woest om worden. De politie, brandweer, ambulance medewerkers en andere hulpverleners krijgen maar wat vaak met agressie tijdens hun werk te maken. En dat terwijl ze er op dat moment vaak alles aan doen om iemand in veiligheid te brengen of een gevaarlijke situatie onder controle te krijgen. Echt een schande! 

Sneeuwballengevecht

Gelukkig is het niet altijd ellende! Zo vond er gisteren een groot sneeuwballengevecht tussen middelbare school RSG Tromp Meesters uit Steenwijk en agenten van het naastgelegen politiebureau van Politie Steenwijkerland plaats.

ME oproepen

De school deelde op Facebook vrolijke foto’s van het sneeuwballengevecht. We zien een grote groep scholieren die met z’n allen een politieagent bekogelen. De agent ‘vecht’ heldhaftig terug, maar legt het uiteindelijk af tegen de grote groep scholieren. “We waren in de minderheid” zegt Politie Steenwijkerland op Facebook. “Volgende keer de ME maar oproepen.”

Lolletje trappen

Ik word heel blij van deze foto’s! Zo kan het ook. Politieagenten hebben niet de meest populaire baan, maar doen geweldig werk. Zonder deze mensen zou het land één grote, onveilige chaos worden. We mogen dus best wat vaker onze waardering tonen of een lolletje met ze trappen. Want zeg nou eerlijk: dat zou jij toch ook willen als jij dat werk zou doen?

Praat mee

Zou jij een sneeuwballengevecht aan durven gaan met politieagenten? Ik ben heel benieuwd! Praat met ons mee in de comments onder dit artikel. Vinden we gezellig 🙂

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook