fb
Damespraatjes Damespraatjes

Poepen, ziektes en liegende exen: Laura en Roy bespreken alles op hun ‘First Dates’ date

Naar mijn idee zijn er een aantal dingen die op een eerste date eigenlijk niet besproken zouden moeten worden. Op nummer één: exen. Iedereen heeft ze en ik denk dat het goed is er op een later moment over te praten, maar een eerste date is naar mijn idee niet het beste moment. Ook ontlasting is zo’n onderwerp dat ik het tijdens een eerste date het liefste vermijd. En tot slot: alle ziektes die je hebt. Natuurlijk een onderwerp dat eens ter sprake zal moeten komen, maar niet persé het meest gezellige. 

Foute mannen

Dat niet iedereen poepen, exen en ziektes als ‘verboden onderwerpen op eerste date’ heeft, blijkt wel uit de date van Laura en Roy bij ‘First Dates’. De twee zijn na een soepel begin verrassend snel zéér open over allerlei zaken. Zo vertelt Laura tegen Roy dat hij niet het type is waar ze normaal gesproken op valt. “Ik trek andere mannen aan dan die bij mij passen. Ik heb vooral gedated met foute mannen. Mannen die zeggen dat ze geen kinderen hebben en niet getrouwd zijn. Dat is al drie keer gebeurd”, zegt ze.

Naar buiten

Niet alleen haar exen komen ter sprake, ook haar allergieën zijn onderwerp van gesprek. Zo is ze lactose-intolerant, heeft ze hooikoorts en is ze allergisch voor honden, paarden en katten. Roy vraagt lachend of ze überhaupt nog naar buiten toch mag. “Nee, ik heb serieuze problemen”, komt Laura terug.

Gilles de la Tourette

Dat Laura open is over haar allergieën, zorgt ervoor dat Roy óók een aantal onthullingen doet. Hij heeft namelijk een lichte vorm van  Gilles de la Tourette. Hij stelt haar gerust: “Maar ik scheld je de huid niet vol en maak geen wilde bewegingen.”

One wiper

Na exen en ziektes wordt er zelfs over poepen gesproken. ““Ik heb een collega waar ik heel goed mee kan. Daarmee heb ik het ook over poepen. Ik denk weleens: waarom moet ik dat nou delen? Maar ik deel gewoon heel graag”, zegt Laura. Ook hier ziet Roy zijn kans schoon om mee te gaan in het gespreksonderwerp. “Het maakt me dus ook blij als ik een one wiper heb.” Een one-wiper is volgens Roy dat er na één keer afvegen niks op je wc-papiertje zit. “Dan heb je schoon gepoept. Dat is een one wiper. Dat zijn de geluksmomentjes waarvoor ik leef. Dan heb ik het gevoel dat ik die dag een boom heb gered.”

Wat zou jij ervan vinden als dit de gespreksonderwerpen zijn op een eerste date? Persoonlijk heb ik het liever over, werk, reizen en hobby’s. Haha! Praat met ons mee in de reacties onder dit artikel. De aflevering van Roy en Laura kan je hier bekijken.

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook