fb
Damespraatjes Damespraatjes

Plekken waar mensen onderweg zijn hebben iets magisch. Shell speelt hier op in met prachtige Stationstories.

Een paar weken geleden vloog ik samen met mijn vriend naar Mexico, mijn eerste vakantie sinds een lange tijd. Niet alleen de vakantie was leuk, maar ook de reis er naartoe. We gingen extra vroeg naar het vliegveld, vliegvelden hebben voor mij altijd iets magisch gehad. Het roept vragen op; waar gaan deze mensen heen, voor hoe lang is het afscheid van dat innig knuffelende stel en zullen wij hier over een paar weken veilig terugkomen? Het is niet zozeer de luchthaven die het bijzonder maakt, het is iets wat ik ervaar op alle plekken waar mensen onderweg zijn.

Een ander goed voorbeeld hiervan zijn tankstations. Als je even stopt onderweg naar werk besef je misschien niet dat hier net zo veel bijzondere verhalen te vinden zijn als op vliegvelden. Wie zich dat wel realiseerde, is Shell. Op hun eigen tankstations hoorde ze zo veel mooie en unieke verhalen dat ze besloten deze met ons te delen: de Stationstories. Hieronder vind je zo’n Stationstory, namelijk die van Femke. Ze gooide het roer om en besloot hij werk in de P&O op te zeggen en iets totaal anders te gaan doen. Bekijk haar verhaal in de onderstaande video!

Dit is niet de enige video, bekijk de andere Stationstories op Shell.nl/stationstories. Wil je meepraten over de Stationstories? Gebruik dan #Stationstories.

Reageer ook