fb

Photoshop of botox? Britney Spears onherkenbaar in nieuwe campagne!

Wat weet ik nog goed dat Britney Spears het nummer Hit Me Baby One More Time uitbracht. Ik was verliefd! Niet allen op het nummer, maar ook een beetje op de prachtige Miss Spears. En dat terwijl ik niet eens op vrouwen val 😉 De prachtige blondine had gewoon iets. Echt een verschijning.

Fitter dan ooit

Maar, naarmate Spears ouder werd, kwamen daar ook de problemen. Scheidingen, psychische problemen en een flinke dip in haar carriere. Momenteel lijkt het weer heel erg goed met haar te gaan. Ze heeft twee prachtige zoontjes, is fitter dan ooit en trekt weer volle zalen. We zijn natuurlijk ontzettend blij voor haar.

Onherkenbaar 

Toch verandert niet alles wat Britney aanraakt in goud. Zo ook haar nieuwe campagne voor modemerk Kenzo. Het merk plaatste een foto op Instagram waarin ze Brtiney als hun nieuwe gezicht introduceren. Maar daar komt een hoop kritiek op. Veel mensen herkennen Britney namelijk bijna niet! Nou weten we dat de Amerikaanse dol is op wat fillers, maar nu lijkt ze wel heel ver te zijn gegaan. Of is het toch gewoon een staaltje slecht photoshoppen? Oordeel zelf.

Wat vind jij van de foto’s?

Wat denk jij: is deze foto gewoon heel slecht bewerkt of heeft Britney nu wel heel veel in haar gezicht laten spuiten? Of vind je het misschien allemaal wel meevallen? Praat met ons mee in de comments onder dit artikel. Vinden we gezellig!

Reageer ook