fb
Damespraatjes Damespraatjes

Patty Brard onthult haar schoonheidsgeheim: bloedtransfusies

Wauw! De 64-jarige Patty Brard ziet er beter uit dan ooit. Ze lijkt met de dag knapper, stralender en zelfverzekerder te worden. Hoe doet ze dat toch? Ze is immers geen 18 meer… Als nieuwe ‘vaste vriendin’ bij Merel Westrik’s Ladies Night, deed Patty een paar bijzonder openhartige onthullingen op het gebied van schoonheid en selfcare. 

Bloedsaai

“Vroeger kwakte ik er een wijntje in en dan was ik enig. Maar op een glas water ben je zo uitgeluld. Bloedsaai, maar ik heb me nog nooit zo goed gevoeld” vertelt Brard. Ze is daarnaast net terug van een reis naar India. Hier nam ze met Gordon een nieuw programma op. Tijdens de reis realiseerde ze pas echt in hoeverre ze is veranderd. Waar ze vroeger nog wel hield van een hapje, drankje of dingetje met drugs, leeft ze sinds haar gastric bypass een heel gezond en gebalanceerd leven. “Vroeger kwakte ik er een wijntje in en dan was ik enig. Maar op een glas water ben je zo uitgeluld. Bloedsaai, maar ik heb me nog nooit zo goed gevoeld.”

Infuus

Niet alleen het vele afvallen en het achterwege laten van ongezond eten, alcohol en drugs zorgen ervoor dat Patty er beter uitziet dan ooit. Ze heeft nog een geheim: ozontherapie in de vorm van bloedtransfusies om een gladdere huid te krijgen.  Hierbij tappen ze haar eigen bloed af, vullen dit aan met een vitaminecocktail en brengen het met een infuus terug haar lichaam in. “Ik koop liever een gladde huid dan een nieuwe jurk. En wat de rest van de wereld vindt, daar heb ik maling aan.”

Heel goed Patty! Keep doing what you’re doing; je ziet er geweldig uit!


Dit bericht bekijken op Instagram

Het laatste shot staat erop! #zogoedalsnieuw@sbs6 @chateaumeiland @bordeaux #wijnen #fun #france #ladouce @martienmeiland

Een bericht gedeeld door Patty Brard (@pattybrard) op

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook