fb
Damespraatjes Damespraatjes

Patricia Paay gaat op TV in therapie om uitgelekte sekstape te verwerken

Vorig jaar was het groot nieuws: de sekstape van de 68-jarige Patricia Paay. Kapot was ze ervan, vertelde ze aan tafel bij Jinek. En wij snappen wel waarom! Het is natuurlijk vreselijk wanneer dat soort intieme beelden overal op het internet te bekijken zijn. Al helemaal als je een bekende Nederlander bent en je er overal mee geconfronteerd wordt!

Verdachten

De intieme video werd verspreid door de website GeenStijl, waarvan laatst bekend werd dat ze vervolgd zullen worden hiervoor. Naast GeenStijl moeten er ook twee verdachten voor de rechter verschijnen. Wie dat precies zijn, wil het OM niet bekend maken. Ook de exacte tenlastelegging is nog niet bekend.

Verwerken op TV

Niet gek dat Patricia deze gebeurtenissen moet verwerken en een plek geven. Ze besluit dan ook mee te doen aan een programma bij RTL waarbij ze op TV in therapie zal gaan. Tegen het AD vertelt ze: “Ik wil mensen graag dat proces laten zien. En dat je écht een positieve draai aan je leven kunt geven.”

Patricia is niet de enige BN-er die in het programma in therapie zal gaan. Wie de andere deelnemers zijn, wil Paay niet vertellen.

Zou dit werken?

We hopen natuurlijk dat het Patricia zal helpen om haar leven weer een beetje op de rit te krijgen. En wellicht dat ze het ook doet om haar carrière te redden. Direct na het lekken van de sekstape zei ze nog dat deze voorbij zou zijn, maar door haar deelname aan verschillende programma’s lijkt dat best mee te vallen. Wij gunnen haar in ieder geval het beste!

Hoe denk jij erover dat Patrica op TV in therapie gaat? Denk je dat dit iets is wat zij echt wil of dat ze meer doet omdat ze het gevoel heeft dat dit moet?

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook