fb
Damespraatjes Damespraatjes

Past hij wel bij me? Test het met deze drie vragen!

Mijn vriend Ward en ik passen perfect bij elkaar. We vullen elkaar aan, hebben dezelfde normen en waarden, hebben dezelfde ideeën over de opvoeding van ons kind en hebben zelf een vergelijkbare opvoeding van onze ouders gekregen. Daarnaast hebben we het gewoon heel gezellig met elkaar en stimuleren we elkaar in hetgeen wat we doen. Maar, in mijn vorige relaties was dit weleens anders…

Hoe komt dat? Omdat mijn ex en ik te verschillend waren. Het is absoluut niet zo dat ik het goede deed en hij het slechte, maar om verschillende redenen pasten we toch helemaal niet goed bij elkaar. Door de verliefdheid in het begin heb je het vaak niet door, maar naarmate de relatie vordert, ontdek je steeds meer dingen waaruit blijkt dat het geen geschikte match is. Maar wat zijn nou deze dingen? En zijn ze bij elke relatie hetzelfde?

Ja, ze zijn redelijk universeel. Je kan dan ook met drie vragen achterhalen of een man wel of niet bij je past. Uiteraard zijn er nog heel veel kleine dingen waarom je relatie wel of niet werkt, maar in de kern moeten in ieder geval deze drie dingen kloppen.

Past hij wel bij me? Test het met deze drie vragen!

1. Behandelt hij mij goed?

2. Hebben jullie negatieve eigenschappen die elkaar versterken? 

3. Heeft hij dezelfde morele waarden als jij?

Hoe zit dit precies?

Deze drie vragen zijn afkomstig van datingcoach Tim Veninga. Benieuwd hoe het precies zit met deze vragen en hoe je ze voor jezelf beantwoordt? Bekijk dan zeker even zijn video!

Geldt dit ook voor jou?

We zijn heel benieuwd of jij je hierin herkent? Praat met ons mee in de comments onder dit artikel. Vinden we gezellig 🙂

Reageer ook