fb
Damespraatjes Damespraatjes

Pakketbezorger met pech stalt volledige lading uit op vluchtstrook A2

‘Vanwege het coronavirus kan het bezorgen van uw pakket iets langer duren dan u van ons gewend bent’ lees ik op veel websites waar je dingen kunt bestellen. Tja… Heel vervelend maar het is niet anders. Heel Nederland doet zijn best de situatie zo goed mogelijk te houden en ook de pakketbezorgers werken zich drie slagen in de rondte. Dikke respect voor deze groep onmisbaren in onze samenleving! 

Lekke band

Dat de pakketbezorgers hard hun best doen om iedereen van hun spullen te voorzien, blijkt wel uit een foto die Rijkswaterstaat op Twitter deelt. Een pakketbezorger met een lekke band heeft langs de A2 zijn volledige lading op de vluchtstrook uitgestald. Hij heeft geen reserveband en wacht op zijn collega, die de lading zal overnemen.

Veilig

Of dit mag weten wij niet, maar dat we het een ultiem teken van doorzetten vinden moge duidelijk zijn. We hopen dat zowel de pakketjes als de chauffeur veilig opgehaald zijn.

Praat mee

Wat zou jij denken als jij een pakketbezorger mét pakketten langs de snelweg zou zien staan? Ik ben heel benieuwd. Praat met ons mee in de reacties onder dit artikel. Vinden we gezellig.

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook