fb
Damespraatjes Damespraatjes

Pak je lekker in: Dit zijn de winterjassentrends van dit najaar!

Na een bloedhete zomer ben ik wel toe aan een ijskoude winter. Binnen de kaarsjes lekker aan en met een kop thee op de bank luisteren naar de gure wind die buiten raast. Toch zal je op een bepaald punt van de bank af moeten komen om naar buiten te gaan. Als is het alleen maar om nog wat meer thee en lekkere koekjes in te slaan! Gelukkig hoeft ook dat helemaal niet vervelend te zijn, zo lang je maar een goede winterjas hebt.

Een goede winterjas kan je winter maken of breken. Toen ik vroeger nog kleedgeld kreeg, heb ik één keer de fout gemaakt een hele mooie, maar hele koude jas te kopen. Ik zag er geweldig uit, maar op de fiets naar school moest ik regelmatig een traantje wegpinken omdat ik het zo ongelofelijk koud had. Dit was een goede les, want het jaar daarna heb ik wél een goede jas gekocht. En het fijne was: ook het jaar daarop kon ik hem nog gewoon aan. Een goede jas zit dus niet alleen lekker, maar gaat ook nog eens jaren mee. En dat scheelt weer in de portemonnee 🙂

Lammycoat

Vorig jaar waren ze helemaal hot en ook dit najaar ga je ze nog gewoon zien: lammy coats. Ik heb mijn oog laten vallen op een exemplaar van Céline, maar moest helaas concluderen dat hij behoorlijk boven mijn budget is. Gelukkig vind je ze ook in heel veel andere winkels en webshops. Wees er snel bij! Want ze zijn vaak binnen no-time uitverkocht.

Oversized

Wist je dat een jas meer warmte geeft wanneer hij niet loeistrak om je lichaam zit? Wanneer er ruimte tussen de jas en je lichaam is, kan er een laagje lucht tussenkomen. Deze lucht warmt op en blijft hangen. Hierdoor blijf je lekker warm! Helemaal fijn dus dat de oversized jassen helemaal hot zijn dit najaar.

Dit zijn de winterjassentrends van dit najaar!

Parka

Is het flink aan het vriezen en moet je veel en lang naar buiten? Dan raad ik je toch wel een dikke parka aan. Dit zijn over het algemeen niet de meest sexy jassen, maar ze zijn by far het meest geschikt om je écht warm te houden.

Trenchcoat

Ik ben dol op een goede trechcoat! Waar de meeste vrouwen deze als voorjaar-model in de kast hebben hangen, zijn ze dit jaar ook als najaar-model helemaal in. Heel elegant en de winter-trench houd je lekker warm.

Waar koop je een mooie jas? 

Ben jij ook toe aan een nieuwe winterjas? Dan zou ik hem zo snel mogelijk kopen 🙂 Het wordt snel kouder en het is héél fijn om hem in huis te hebben wanneer je hem nodig hebt. Neem bijvoorbeeld eens een kijkje bij Winterjassen.nl. De naam zegt het al: hier vind je er zeker een!

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook