fb
Damespraatjes Damespraatjes

Outfit van de week: Sporty in Pink

Roze associëren we vaak met meisjesachtig. Deze outfit bewijst het tegendeel! Hij is heel stoer, comfortabel en absoluut niet meisjesachtig. De witte Nike-sneaker komt deze zomer weer helemaal terug. Een absolute must have dus!

broek (whkmp’s OWN) shirt (whhmp’s OWN) schoenen (Nike)

Outfit van de week

 

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

3 reacties

Steef -

Ik hou heel erg van rose en van deze combi word ik helemaal vrolijk. Het ziet er zó zonnig en lenteachtig uit. De schoenen zijn stoer en toch vrouwelijk tegelijkertijd en lijken mij heerlijk om te lopen.

Brenda -

Ik draag normaal vaak veilige kleuren, maar volgens mijn dochter moet ik eens een leuk kleurtje aan doen.

Yolanda -

Leuke kleur, denk dat dat mij best leuk zal staan!!

Reageer ook