fb
Damespraatjes Damespraatjes

Outfit van de week: Make it rain!

Oh jakkes, wat een regenachtige dag. Lekker voor de tuin, maar niet geweldig voor ons humeur. Zou het niet flink helpen als je er tijdens het trotseren van de regen mooi uit zou zien? Vergeet je oude regenpak, vertrapte laarzen en saaie paraplu. Go for glamour en je kan elke bui aan!

Make it rain!

Rains regenjas
Van Haren regenlaars
Paraplu

Vorig jaar schreef Mara een leuk blog over regen:

Gadverdamme, het regent. Als ik naar het station fiets druipen grote druppels langs mijn gezicht. Wanneer ik het water uit mijn ogen veeg, zie ik grote, zwarte mascarastrepen op de rug van mijn hand. Langzaam maar zeker sijpelt het water van mijn gezicht, over mijn nek, langs mijn rug… Als ik tot mijn sokken doorweekt ben en met uitgelopen mascara in de trein zit, durft een man – wiens vrouw hem overduidelijk op het station heeft afgezet- te zeggen: “nou nou, dit is wel goed voor de tuin”.

LEES HIER DE HELE BLOG!

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook