fb
Damespraatjes Damespraatjes

Origineel cadeau: poster van sterrenhemel bij geboorte kindje 

sterrenhemel poster

Wat neem je mee als je op kraambezoek gaat? Een vriendin van mij koopt vaak iets fijns voor de kersverse moeder omdat ze het ingewikkeld vindt kleertjes voor een ander uit te zoeken. Maar wat nou als je echt iets voor de baby wilt kopen? Dan is een Sterrenhemel poster een goed idee. 

Een kraamcadeautje uitzoeken is een feestje maar soms ook een lastig feestje. Wat jij een enig jurkje vindt, vinden de ouders misschien iets minder geslaagd. Een cadeaubon dan? Is toch niet zo heel leuk om te geven ondanks dat ouders er zelf iets moois van kunnen kopen. Laatst vertelde een vriendin dat ze een heel bijzonder en origineel cadeautje hadden gevonden. Ik was nieuwsgierig omdat ik zelf ook vaak aan het dubben ben over een aardigheidje voor vers geboren baby’s. Ze liet haar bijzonder leuke vondst zien: de Sterrenhemel poster. 

Wat is een Sterrenhemel poster? 

Een Sterrenhemel poster is een poster waarop de sterrenhemel is afgebeeld van de geboorte van een kind. De positie van de sterren in het zonnestelsel vanuit een specifieke plaats en datum zijn te zien op de poster. 

Ook leuk voor een trouwerij 

Niet alleen voor pasgeboren kindjes is de poster een lust voor het oog in de kinderkamer, de Sterrenhemel poster doet het ook heel goed in je eigen slaapkamer. Maar dan met de positie van de sterren op bijvoorbeeld je trouwdag. Of de dag waarop de liefde van je leven je voor het eerst kuste. Of die dag waarop je ten huwelijk werd gevraagd, je diploma haalde of een andere belangrijke gebeurtenis. 

Uniek cadeau 

Studio Everlasting maakt van de Sterrenhemel poster een kunstwerk op maat. Als je je poster samenstelt, kun je kiezen uit verschillende formaten, kleuren en stijlen. Zo kun je je sterrenhemel laten afdrukken in de vorm van een hart, of bijvoorbeeld een skyline. Vind je het mooi om de sterrenbeelden erbij te hebben? Dat kan ook. Door de grote keuze in het samenstellen van de Sterrenhemel poster kun je een uniek cadeau ontwerpen en geven. 

Datum in de toekomst kan ook 

Wie denkt dat de makers en bedenkers van de Sterrenhemel poster zomaar iets bedenken, heeft het mis. Het team van Studio Everlasting maakt de posters op maat. De gegevens die daarvoor nodig zijn, zijn afkomstig van De Hipparcos ruimteverkenningsmissie en de European Space Agency (ESA) stelt de gegevens beschikbaar. De paden die sterren hebben afgereisd bepalen de positie. Door die route te indexeren wordt de positie berekend op een bepaalde dag en tijd gezien van elke plek op aarde. Heb je een datum die nog moet komen en zou je die graag op een Sterrenhemel poster willen hebben? Geen probleem, de positie voor toekomstige data kunnen ook worden berekend. 

Voeg een eigen tekst toe 

Om je Sterrenhemel poster nog unieker en persoonlijker te maken, is het mogelijk een eigen tekst erop te laten drukken. Zo kun je bijvoorbeeld een mooie zinnetje uit een lievelingsliedje noemen, een speciale datum erop laten drukken of de poster een liefdesboodschap meegeven. De tekst naar keuze wordt op een mooie, duidelijke plek op de poster geplaatst. Zo geef je er helemaal een heel eigen draai aan en wordt je cadeautje nog persoonlijker.

De poster blijft lang mooi 

Omdat de medewerkers van Studio Everlasting de posters op hoogwaardig, FSC-gecertificeerd papier afdrukken (met milieuvriendelijke inkten) blijft je kunstwerkje lang mooi. De kleuren en haarscherpe details op de poster blijven jarenlang fris en mooi. De keuze uit lijsten is ook groot; zo kun je voor een babykamer kiezen voor een wat zachtere kleur en voor jezelf een kleur die bij het interieur past. Je kunt de poster zelf probleemloos inlijsten omdat de lijsten makkelijk open en dicht gaan.  

Dus bevalt een goede vriendin binnenkort, heeft je beste vriend ja gezegd of heb je een verjaardag van je oma? Dan is het dit een perfect cadeau! 

Meer te weten komen over de iconen in onze bovenste afbeelding? We vertellen je er graag alles over!

Foto door Pixabay via Pexels

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook