fb
Damespraatjes Damespraatjes

Opvolger van Twan Huys voor RTL late night-talkshow bekend

Afgelopen maandag werd de laatste uitzending van RTL Late Night met Twan Huys uitgezonden. Jammer, maar niet totaal onverwacht; reageerde Nederland. Gelukkig stopt RTL niet helemaal met het uitzenden van een late night-talkshow, er is namelijk aangekondigd dat ze vanaf juli starten met een zomertalkshow op de late avond. Leuk!

Vrolijk zomeravondprogramma

Wie deze show hoogstwaarschijnlijk gaat presenteren, is ook al bekend. ”We zijn bezig met de ontwikkeling van een vrolijk zomeravondprogramma met Art Rooijakkers”, laat een woordvoerder aan De Telegraaf weten. Hoe de invulling er precies uit gaat zien is nog niet bekend. “Het programma stond al langer in de planning en heeft niet te maken met het stoppen van RTL Late Night”.

Expeditie Robinson

Een paar weken geleden ging nog het gerucht dat Art mogelijk de nieuwe presentator van Expeditie Robinson zou worden. Uiteindelijk bleek niet Art, maar Kaj Gorgels de opvolger van Dennis Weening te zijn.

Beau van Erven Dorens

Wat er na de zomer met het blok voor een late night-talkshow gebeurt, is nog niet bekend. Stiekem hopen wij een beetje op een RTL Late Night-achtig concept met Beau van Erven Dorens. We gaan het zien!

Wat vind jij?

Vind je het leuk om deze zomer ’s avonds naar Art te kijken? En wat zou je ervan vinden als Beau uiteindelijk ook een eigen talkshow zou krijgen? Ik ben heel benieuwd! Praat met ons mee in de comments onder dit artikel. Vinden we gezellig 🙂

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook