fb
Damespraatjes Damespraatjes

Openhartig: Ursula (44) is verslaafd aan de rush van een one-night-stand

Bijna twintig jaar is Ursula getrouwd en altijd hield zij het gezin draaiende. Ze hield de wind uit de zeilen van haar drukke man en voedde haar twee jongens vooral in haar eentje op. Nu de oudste van twintig de deur uit is en zijn vier jaar jongere broer steeds vaker van huis is, zoekt Ursula naar een invulling van haar leven. Ze zoekt spanning en vindt die in one-night-stands.

Nooit had ze gedacht dat ze het bed zou delen met iemand anders dan haar man. “Ad en ik kennen elkaar bijna vijfentwintig jaar en hij is mijn eerste vriendje. Ik was nog maagd toen ik hem leerde kennen en had ruim twintig jaar alleen maar seks met hem. Ik had geen idee hoe een andere man er bloot uit zou zien.” Inmiddels is ze daar achter en ze moet zeggen: het smaakt naar meer.

Ruimte voor mezelf
‘Midlife crisis’ en ‘op zoek gaan voor jezelf’ waren altijd loze termen voor Ursula. Tot vorig jaar. Ineens werd ze onrustig en ontdekte dat ze zich al die jaren had weggecijferd. Het werd tijd dat ze activiteiten ondernam waar ze blij van werd, die ze voor zichzelf deed. “Ik eiste meer ruimte in het gezin op. Stelde me zelf steeds meer centraal. Het viel mijn mannen op. Ze vonden dat ik veranderde. Dat was ook zo. Ad wilde nooit met mij op dansles dus ging ik ook niet. Nu dacht ik: ‘ik vraag het hem nog een laatste keer en als hij nee zegt, dan ga ik alleen’. En zo geschiedde.” Op dansles leerde ze Juriaan kennen. Hij had net als Ursula geen danspartner en de twee werden gekoppeld. Na de les nodigde Juriaan haar uit voor een wijntje bij hem thuis. Ze zocht er niets achter en nam zijn uitnodiging aan.

Pure lust
“We hadden een leuke klik en kletsten over van alles. Hij schonk de fles leeg en kwam naast me zitten. Voor ik het in de gaten had, zoenden we op zijn bank en niet veel later lagen we in zijn bed.” Aanvankelijk voelde Ursula schaamte, maar die maakt al snel plaats voor lust. Ze liet zich volledig gaan en genoot met volle teugen. “Vanzelf voelde ik me toen we klaar waren en ik me weer aankleedde ongemakkelijk, maar ook heel blij. Wel heb ik gelijk tegen Juriaan gezegd dat dit eenmalig was en dat ze gewoon wilde blijven dansen. Hij stond er gelukkig net zo in.”

Vreemdgaan rush
In de week na haar one-night-stand probeerde ze haar man te verleiden tot een vrijpartij. Tevergeefs. “Het initiatief komt altijd van mij en ik word dat een beetje zat. Helemaal na mijn slippertje met Juriaan. Ik geniet van seks, ik vind het heerlijk, maar Ad heeft er veel minder behoefte aan.” Na Juriaan heeft ze geen seks met een ander dan haar man gehad, maar ze verlangt er enorm naar. “Die rush van het vreemdgaan, die spanning de uiteindelijke ontlading, het is verslavend. Inmiddels gluur ik naar een datingsite voor mensen die niet op zoek zijn naar een relatie maar naar seks, en ik heb daarop heel leuke mannen gezien. Ik moet het nog even goed uitzoeken en dan schrijf ik me in. Ik wil weer leven. Ik ben te jong om geen of nauwelijks meer seks te hebben.”

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook