fb
Damespraatjes Damespraatjes

Openhartig: Saar (47) laat zich tijdens de seks regelmatig vastbinden

Shibari. Saar (47) had er nog nooit van gehoord tot ze Jay tegenkwam. “Hij liet me foto’s zien van vrouwen die kunstig waren vastgebonden met touwen. ‘Zou ik met jou ook wel willen doen’ zei hij tegen me. Ik dacht: ja daag, ben niet gek.” Saar was gekker dan ze zelf vermoedde en elke donderdag laat ze zich vrijwillig vastbinden. “Het lijkt doodeng, maar dat is het niet.”

Jarenlang had Saar vanilla seks met Andries. “Het liefst wilde hij vrijen met het licht uit, terwijl ik de enorme behoefte had me te uiten, te laten zien. Dries vond dat helemaal niks. We deden het nauwelijks en eigenlijk is het een wonder dat we twee kinderen hebben gekregen.” Seks met haar inmiddels ex-man was saai en vandaar dat Saar achter de computer kroop om naar porno te kijken. Daar zag ze hoe het anders kon. Soms opperde ze bij Andries om eens wat nieuws te proberen, maar hij weigerde. Vond het prima zo en had veel minder behoefte aan intimiteit.

Hunkeren naar seks

Een jaar geleden besloten Saar en Andries een punt te zetten achter hun relatie. Zonder ruzie maar met respect voor elkaar zijn ze uit elkaar gegaan en Saar ging op avontuur. “Alsof ik de schade wilde inhalen. De kurk ging van de fles en ik explodeerde, hunkerde naar seks, liefde en aandacht. Wilde gezien worden.” Via een site ontmoet ze Jay. Een aardige kerel, gescheiden en eigenaar van een galerie in Amsterdam. Ze chat met hem en al snel komt ze erachter dat Jay van de stevige seks is. “Hij vroeg of ik sub was en ik had geen idee waarover hij het had. Ik voelde me zo groen.” Jay wijdt Saar in en vertelt over zijn passie: shibari. “Ik verdiepte me in de Japanse vorm van bondage en las dat het niet een kwestie van vastbinden is, maar dat het bijna een kunstvorm is. Ik was gefascineerd.” De foto’s die Jay haar stuurt, verraden zijn meesterschap. Shibari, zo leest Saar, maakt onderdeel uit van het bdsm-spel en kan alleen door iemand worden gedaan die weet wat hij doet. “Bij verkeerd knopen kan de bloedtoevoer worden afgekneld en dat is niet de bedoeling. Ik werd nieuwsgierig en Jay vroeg wat ik ervan vond.”

Blinddoek voor focus en rust

De eerste ontmoeting met Jay vergeet Saar nooit meer. “Ik moest op mijn knieën zitten en hij liep om me heen. Keek naar me, streek door mijn haar, kneep stevig in mijn armen en kont. Het was zo opwindend.” De blinddoek die Jay haar voorbindt, is voor de rust en focus. Saar vindt het fijn en voelt hoe hij de touwen om haar polsen knoopt en later om haar borst. Hoewel ze het niet kan zien, voelt Saar zich veilig en geborgen en wordt ontzettend opgewonden. Met haar toestemming maakt Jay foto’s. “Toen ik die na afloop kreeg, wist ik niet wat ik zag: het zag er zo prachtig, sereen en geil uit.”

Perverse idiote kerel

Jay raadt Saar aan om een vriendin in vertrouwen te nemen. Ze twijfelt en vertelt Marlies over haar ervaringen. “Ik had het zo fout ingeschat. Marlies snapt er helemaal niets van. Vindt Jay een perverse kerel die niet goed bij zijn hoofd is. Bovendien begrijpt ze niet hoe het kan dat een intelligente vrouw als ik mezelf laat vastbinden, pijnprikkels onderga en daarvan geniet. Ik heb altijd geweten dat ik deze kant in me heb, maar bij Andries kon ik me niet uiten. Bij Jay kan ik me laten gaan. Hij duwt me over grenzen waardoor ik in het ‘normale leven’ ook veel sterker word.” De touwen zorgen voor een veilig harnas waar ze letterlijk en figuurlijk kan leunen. Als Ray harde grenzen overschrijdt, noemt ze het stopwoord dat ze hebben afgesproken en dan stopt hij onmiddellijk.

Wat nou als het misgaat?

“Er kan niets gebeuren, en als ik na een heerlijke sessie weer over de gracht naar huis loop, voel ik me energiek maar ook in de war. Heeft Marlies gelijk? Ben ik niet goed bij mijn hoofd dat ik dit allemaal toelaat en er ook van geniet?” Om van het gezeur af te zijn heeft ze Marlies gezegd dat ze Jay niet meer ziet. En dat vindt ze jammer. “Want toch zit er een stemmetje in mijn achterhoofd dat soms fluistert ‘wat nou als het misgaat? Dan weet niemand waar je bent’. Maar dat stemmetje leg ik snel het zwijgen op. Ik vertrouw Jay. Ik ben ervan overtuigd dat hij weet wat hij doet. En hoewel het niet mag en de bedoeling is, merk ik dat ik verliefd op hem word en dat is de doodsteek voor ons spel. Ik zeg het hem niet en probeer mijn vlinders te onderdrukken want ik wil met deze man nog zoveel avonturen beleven. Ik ben zo dolgelukkig met deze man.”

Wat vind jij? Is dat wat Saar doet in orde of vind je het ondoordacht van haar? Heb je ervaring met bdsm en shibari? Deel je ervaringen in de comments onder dit artikel. We zijn benieuwd!

 

Reageer ook