fb
Damespraatjes Damespraatjes

Openhartig: Pascale haar vriend vindt haar vagina afschuwelijk

Nooit eerder had Pascale (39) opmerkingen gekregen van haar bedpartners over haar vagina. Haar seksleven was bruisend, onbevangen en zalig. Totdat John voor de allereerste keer oraal bevredigde. “Hij vindt mijn vagina afschuwelijk en wil dat ik er wat aan laat doen.”

Hoog libido
Pascale is met stomheid geslagen. “Ik ken John nu drie maanden. Ik heb hem leren kennen in de kroeg. Een joviale kerel die graag over seks praat en het nog liever doet. Dat treft: ik heb een hoog libido en vrij graag.” Op de eerste avond al duikt ze met hem in bed. “Het stadium van elkaar eerst een aantal keer zien en om elkaar heen draaien ben ik lang geleden gepasseerd. Daarvoor ben ik te oud. Als we allebei zin hebben, waarom dan wachten?”

Een operatie?
Ze nam John mee naar huis en bevredigde hem oraal. Ze zag hem genieten. Al vrij snel kwam hij klaar en zijn mond zakte af naar haar kruis. Pascale ging er goed voor liggen en genoot. Toen ze haar orgasme had gehad, rookten ze samen een sigaret. “En opeens vanuit het niets begon John over mijn vagina. Of ik wel wist dat ik heel grote schaamlippen had? Zo groot had hij ze nog nooit gezien. Het was niet normaal volgens hem. Bovendien vond hij dat het er daar beneden helemaal een beetje rommelig uitzag.” Ze was verbaasd; nooit eerder had een man er iets van gezegd. John raadde haar een schaamlipverkleining aan. “Ik wist niet waar ik het zoeken moest. Dat was nog al wat, een operatie aan mijn vagina omdat een man dat wilde.”

Spiegeltje
De volgende dag, toen haar vriend weg was, bekeek Pascale de onderkant met een spiegeltje. Ze zag niets vreemds. “Ja, ik heb geen strakke pornopoes. Ik kijk wel eens naar erotische filmpjes en dan zie ik vrouwen met een heel strakke vagina. Keurige lipjes, geen haartje te bekennen. Zo ziet er bij mij niet uit. Maar om nou te zeggen dat het afstotend is, nee.”

Kost veel geld
Pascale denkt dat het wel overgaat. Maar ze heeft het mis: John en zij hebben een leuke relatie, maar orale bevrediging zit er voor haar niet meer in. “Hij staat erop dat ik er iets aan laat doen. Hij vindt het onaangenaam om mij te likken. Omdat ik het mis en het belangrijk is in mijn seksrelatie heb ik op internet naar oplossingen gezocht. In mijn geval is het verkleinen van mijn schaamlippen geen medische ingreep, ik kan er prima mee leven. Dus is het een cosmetische ingreep en dat moet ik zelf betalen. Het is een flink bedrag. Ik ben inmiddels druk aan het sparen omdat ik graag verder wil met John.”

Het is ondoordacht
Eén van haar beste vriendinnen verklaart haar voor gek. “Sanne vond het belachelijk dat ik dat alleen maar doe voor een man. Ze had het al vreemd gevonden als ik het zelf zou willen, maar dat ik zo’n ingreep onderga voor een ander, voor een man die ik nog maar net kan, vindt ze ronduit stom en ondoordacht. Maar ik houd van John en wil samen zijn met hem. Dit offer wil ik hem wel brengen.”

Wat vind jij? Doet Pascale er goed aan haar schaamlippen te verkleinen? Of vind je het net als haar beste vriendin belachelijk? Praat met ons mee in de comments onder dit artikel. We zijn benieuwd!

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook