fb
Damespraatjes Damespraatjes

Openhartig: Megan (38) heeft twee keer in de maand sex met haar ex

Vier jaar geleden besloten Brian en Megan uit elkaar te gaan. “Nu kan ik daar beter over praten dan toen. Ik was er kapot van toen Brian mij verliet. Hij was mijn grote liefde. Nog steeds eigenlijk.” Sinds anderhalf jaar komt hij ongeveer twee keer in de maand op bezoek bij Megan. “Niet om koffie te drinken, maar om stomende seks te hebben.”

Megan is een prachtige vrouw om te zien en veel mannen maken dan ook werk van haar. Toch is ze sinds de scheiding single. “Ik wil niemand anders dan Brian. Toen hij me net had verlaten, hing ik dagen en nachten in de kroeg. Zocht bevestiging. Wilde horen dat ik mooi, aantrekkelijk en grappig was. Het eerste half jaar had ik regelmatig one night stands, maar echt gelukkig werd ik daar niet van.” Vriendinnen lieten haar uitrazen, begrepen dat ze moest ontladen. “Ze veroordeelden mijn gedrag niet, maar hielden me wel in de gaten. Ik vond dat prettig.”

Zwangere nieuwe vriendin
Nadat ze was uitgeraasd, kreeg ze de volgende klap te verwerken: Brian ging samenwonen met een andere vrouw. “Nou ja vrouw, meisje. Ze was toen vierentwintig jaar en zij werkte voor hem. Toen hij mij zei te willen scheiden, vroeg ik of er een ander was. Hij ontkende, maar ik wist dat hij verliefd was geworden. Ik zag het in zijn ogen. En ik kreeg gelijk.”

Hij tongde me opeens
Inmiddels heeft Brian met zijn nieuwe vriendin een dochtertje van een jaar. Vanaf het moment dat ze zwanger was, zocht hij contact met Megan. “Inmiddels was ik milder geworden. Zag in dat je iemand niet bij je kunt houden als hij dat niet wil. Ik voelde me gevleid dat hij mijn gezelschap aangenaam vond.” Brian praatte over van alles met Megan en soms nam hij haar mee uit eten. “Op een avond hadden we teveel gedronken en Brian bracht mij naar huis. Voor de deur tongde hij me. Ik nam hem mee naar binnen om koffie voor hem te maken. In de keuken stond hij opeens achter me, greep me beet en zoende me weer. Die avond belandden we in bed en hadden heerlijke seks.”

Verslavende seks
Ze waren er allebei van in de war. Want betekende dit dat ze elkaar terug wilden? Verliet hij zijn zwangere vriendin voor zijn ex? Megan schudt haar hoofd. “Dat zou niet verstandig zijn. We hadden allebei ons leven na scheiding weer opgepakt. Maar de seks die we hadden was verslavend.” Zo verslavend dat Brian twee of drie keer in de maand op bezoek komt bij Megan. Ze kletsen, drinken koffie en hebben seks. Megan vindt het heerlijk. “Ik knap er zo van op. Ik kijk echt uit naar zijn bezoekjes. Ik douche me dan uitgebreid, scheer me en trek spannende lingerie aan. Brian weet precies wat ik lekker vind. Na een uurtje of twee gaat hij weer naar huis. En het idee dat ik hem snel weer zie, maakt me vrolijk.”

Geen zin in lastige vragen
Haar vriendinnen vertelt ze niet dat ze regelmatig met Brian het bed induikt. Ze is bang dat ze haar niet snappen en veroordelen. “Ze zijn boos op hem omdat hij mij vier jaar geleden zo liet zitten. Dat ik daar al lang overheen ben, willen ze niet zien. Als ik vertel dat we seks hebben, gaan ze kritische vragen stellen en daar heb ik geen zin in. Ik wil gewoon genieten en zolang het goed gaat, gaat het goed. En ja, stiekem hoop ik dat Brian ooit weer bij me terugkomt.”

Reageer ook