fb
Damespraatjes Damespraatjes

Openhartig: Lot (39) wil kinky seks maar haar man vindt het afschuwelijk

Ze wil worden vastgebonden. Geblinddoekt. Seks hebben zoals Anastasia Steele, de hoofdpersoon uit de boeken Vijftig Tinten Grijs. “Maar mijn man wil er niets van weten. Hij vindt het verwerpelijk. Sowieso heeft hij minder zin om te vrijen dan ik. Ik merk dat zijn verminderde zin in seks tussen ons in begint te staan.”

Lotte (39) heeft een enorme seksdrive. Het liefst doet ze het dagelijks met haar man. “Maar Dennis dus niet. Hij heeft nooit echt belangstelling voor seks gehad. Heb het idee dat het voor hem bij een relatie hoort, soort van noodzakelijk kwaad.” Toen ze elkaar net leerden kennen, deden ze het twee a drie keer in de week. Dat vond Lot al mager, maar legde zich daarbij neer. Ze tasten af en fluisterde haar wildste fantasieën in zijn oor. “Hij schrok daarvan. Keek me vol afschuw aan en kreeg onmiddellijk een slappe. Hij vroeg me dat niet meer te doen omdat hij daarvan ongemakkelijk werd.”

Bondage
Jarenlang hield Lotte zich in tussen de lakens terwijl haar lijf schreeuwde om aandacht. Op sekssites ontdekte ze sm-video’s. “Vooral bondage windt me op. Ik wil met mijn armen aan het bed worden vastgeknoopt.” Ze praat er met Dennis over. Vraagt of hij dat wil doen. Het antwoord is ‘nee’. “Hij vindt het echt afschuwelijk. Hij wil mij geen pijn doen, is zijn verklaring. Maar ik vraag er zelf om en kan aangeven als het onverdraaglijk is. Het gaat me ook niet om pijn, het is de spanning waarnaar ik verlang. Mijn lijf tintelt als ik er alleen al denk dat ik geblinddoekt met mijn armen boven mijn hoofd op bed lig en Dennis kan en mag doen met me wat hij wil. Welke kerel wil dat nou niet?”

Daten via internet
Om haar verlangens te vervullen is Lot gaan zoeken op internet en heeft in de buurt een man gevonden die dezelfde wensen heeft. Ze zien elkaar één keer in de week een middag en laten hun seksuele fantasieen de vrije loop. “Ik ben daarvan zo opgeknapt, ik voel me na zo’n middag geweldig. Koen is een getrouwde man die gelukkig is met zijn vrouw en gezin maar net even meer spanning zoekt dan zijn vrouw. Ik wil Dennis ook niet verlaten ik wil alleen maar dat mijn behoeften worden vervuld. Koen en ik worden er allebei gelukkiger van en uiteindelijk onze partners ook.” Ze spreken nooit bij elkaar thuis af maar boeken een hotelkamer voor een paar uur. Dat alleen al draagt bij aan de opwinding vindt Lot. “Het heeft iets heel spannends. Koen neemt attributen mee, ik zorg voor wijn en druiven en we beleven een heerlijke middag. Eerst gaan we in bad, masseren elkaar en dan gaan we los.”

Opbiechten of niet?
Er zijn momenten geweest dat Lot op het punt stond om Dennis te vertellen over haar seksdate. “Koen raadde me dat af. Hij vermoedt dat het veel stukmaakt terwijl we allebei geen relatie met elkaar willen hebben. Soms vraag ik me af of dat zo is, of er niet altijd op enig moment een verliefdheid om de hoek komt kijken. Maar ik heb besloten me daarover niet druk te maken en te genieten van wat ik samen met Koen heb.”

Vind jij dat Lot dit kan maken tegenover haar man? Of vind je het belachelijk? Wat zou jij haar aanraden? We zijn heel benieuwd naar jouw mening. Praat met ons mee in de comments onder dit artikel.

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook