fb
Damespraatjes Damespraatjes

Gilda (51): “Ik voel me aantrekkelijker dan ooit en wil laten zien wat ik in huis heb’

Wie aan een exhibitionist denkt, ziet waarschijnlijk een vies mannetje in een regenjas voor zich. En onder die jas is ‘ie bloot. Kick voor hem is vrouwen zijn geslacht te laten zien, meer niet. “Ik ben geen potloodventer maar een zelfbewuste vrouw en hoe het komt komt het, maar ik vind het geweldig als mensen naar me kijken en lekker veel aandacht aan me schenken. Helemaal te gek vind ik het als mensen me per ongeluk bloot zien. Dat windt me enorm op.”

Jarenlang liet Gilda haar lijf niet zien. “Ik schaamde me voor mijn rondingen en die verstopte ik elke dag weer in grote wijde truien. Natuurlijk in het zwart, want dat kleedt lekker af.” Als kind al was Gilda stevig, maar niet dik. “Vond mijn moeder wel. Zij gaf me altijd het gevoel dat ik niet goed en mooi genoeg was. Ik heb daar behoorlijk onder geleden en als puber stampte ik me vol met ongezond voedsel.”

Blij met mijn lijf

Toen Gilda vijftig werd, voelde het opeens of alles op zijn plek viel. “Ik keek naar mijn vent en dacht: misschien worden we wel honderd, laten we het leuk hebben samen. Ik heb weer heerlijke seks met hem we maken leuke reisjes en als vanzelf verloor ik tien kilo.” Door haar gewichtsafname werd kleding shoppen opeens leuk en Gilda liet zich door kirrende verkoopsters in de geweldigste setjes hijsen. De combinatie van er goed uitzien en zich goed voelen zorgt voor aandacht. “Maar ook mijn zelfvertrouwen heeft er een flinke boost van gekregen. En tegenwoordig wil ik mijn lijf laten zien. Ik wil dat anderen zien dat ik blij ben met mijn lichaam.”

Gluren naar haar borsten

Spannend vindt ze het als mensen haar per ongeluk bloot zien. “Mijn hart maakt een sprongetje als ik sta te douchen en er wordt aangebeld. Ik trek dan mijn te grote badjas aan die uiteraard openvalt zodra ik de deur open doe. De postbode belt bijna dagelijks met een smoes aan en ik zie zijn ogen richting mijn borsten gaan.” Op kantoor draagt Gilda bloesjes die net even te ver openstaan zodat haar spannende lingerie eruit piept. “Nou mijn manlijke collega’s vliegen voor me. Ik hoef nooit meer zelf koffie te halen.” Ze merkt dat ze er echt opgewonden van raakt zeker als ik merk dat mannen met een geile blik naar me kijken. Gek he, ik was daar vroeger nooit mee bezig. Het lijkt wel of ik de schade aan het inhalen ben. Heerlijk vind ik het. Ik hoop ook elke dag weer als ik in mijn blootje de gordijnen openschuif dat er een van mijn buurmannen langsloopt. Laat mij maar de talk of the town zijn, heerlijk toch als er over je wordt gepraat?”

‘Je lijkt wel een hoer!’

Haar man is minder blij met de metamorfose van zijn vrouw. “Sjaak heeft opeens een compleet andere vrouw naast zich. In het begin vond hij het nog wel leuk en was hij zo trots als een aap, maar nu hij ziet dat andere mannen wel heel geïnteresseerd in me zijn, is de lol er wel een beetje voor hem af. Laatst zei hij dat ik me niet zo uitdagend moest kleden. We kregen er ruzie om. ‘Je lijkt soms wel een hoer’. Nou ja zeg! Woest was ik. Ik ben eindelijk mezelf. Eindelijk de vrouw die ik altijd wilde zijn maar niet was. Laat mij lekker.”

Wat vind jij? Snap jij de man van Gilda? Of vind je dat Gilda gelijk heeft? Dat ze lekker moet doen en dragen waar ze zin in heeft? Praat met ons mee in de comments onder dit artikel.

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook