fb
Damespraatjes Damespraatjes

Op zoek naar vrouwvriendelijke seksspeeltjes waar jij je wel prettig bij voelt? Hier vind je ze!

vrouwvriendelijke-seksspeeltjes

De tijd dat vibrators en dildo’s lompe hompen waren is voorgoed voorbij. Waar seksspeeltjes voor vrouwen er vroeger uitzagen alsof ze door mannen ontworpen werden, zijn ze tegenwoordig super sexy en heel vrouwvriendelijk. Wij waren benieuwd: wat is er momenteel op de markt?

Dit zijn de meest vrouwvriendelijke seksspeeltjes waar jij je wel prettig bij voelt. 

Pinpoint vibrator 

Toen ik voor het eerst een pinpoint vibrator zag, moest ik toch wel even twee keer kijken. Wat een bijzonder en elegant voorwerp is dat zeg! Een pinpoint vibrator heeft een heel klein kopje, waardoor hij super gerichte stimulatie kan geven. Het exemplaar dat je hier ziet is van Senzi en is verkrijgbaar in drie kleuren: deep pink, roze en zwart. De Senzi vibrator is volledig waterproof, zodat je hem ook mee kunt nemen in bad en onder de douche.

Vibrerend eitje met afstandbediening

Vibrerende eitjes zijn super spannende vrouwvriendelijke seksspeeltjes, waar je samen met je partner mee kunt experimenteren. Jij brengt het eitje in en de afstandsbediening geef je aan je partner. Zin om zelf te spelen? Dan kan je de afstandsbediening natuurlijk ook zelf bij je houden! Maar net waar jij het meeste van geniet. De prachtige vibrerende eitjes die je hier ziet, heten LUV EGGS. Beeldig toch?

Realistische dildo

Wist je dat de gemiddelde Nederlandse penis in erecte staat 13,3 centimeter is en dat de meeste vrouwen helemaal geen waarde hechten aan grootte? Het is dan ook opmerkelijk te noemen dat veel dildo’s meer dan twee keer zo groot zijn. Wat veel meer op de vrouwelijke fantasie aansluit, zijn realistische dildo’s. Kijk bijvoorbeeld eens naar dit exemplaar van 15 centimeter. Weer eens wat anders dan die felblauwe joekels van 30 centimeter!

Empoweren van vrouwen

Je ziet: de markt met erotische producten is een heel stuk vrouwvriendelijker geworden! Het is dan ook niet gek dat vrouwen zich steeds meer op hun gemak voelen bij seksspeeltjes en dat het met vriendinnen makkelijker wordt om er over te praten. Mannen waren er altijd al erg goed in om hun genot centraal te stellen, maar vrouwen moeten dat vaak nog leren. Wij geloven echt dat vrouwvriendelijke seksspeeltjes bijdragen aan het empoweren van vrouwen in de slaapkamer! Want elke vrouw is het waard om van seks te genieten, zowel met een ander, maar in de eerste plaats met zichzelf.

Kortingscode

Lijkt het jou wel wat om met deze vrouwvriendelijke seksspeeltjes aan de slag te gaan? Wij mogen van Lady Pleasure een kortingscode aan onze lezeressen geven van maar liefst 20 procent! Kan je lekker shoppen met korting. Gebruik deze code:

Damespraatjes20%

Heb jij dit al?

Heb jij al een van deze beeldschone en vrouwvriendelijke seksspeeltjes op jouw nachtkastje liggen? Ik ben heel erg benieuwd. Praat met ons mee in de reacties onder dit artikel. Zo kunnen we elkaar verder inspireren!

Lees ook: Mara fantaseert over haar droomauto: “Ik zou er het liefste een heel hockeyteam in kwijt kunnen”

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook