fb
Damespraatjes Damespraatjes

Op zoek naar het ultieme cadeau voor iedereen die dol is op reizen? Dan hebben we een geweldige tip!

Een paar maanden geleden stapten twee vrienden van ons in het huwelijksbootje. Wauw, wat hebben mijn vriend en ik ongelofelijk genoten van deze bijzondere dag. Van ceremonie tot feest en van borrel tot diner: ze hadden alles piekfijn geregeld en niet alleen zij, maar ook hun gasten hadden hierdoor de dag van hun leven. Om het kersverse echtpaar te feliciteren, gaven wij een mooie financiële bijdrage aan hun grootste passie: reizen. 

Ervaring als cadeau

Als ik naar mijn vrienden, familie en mezelf kijk, zie ik dat we elkaar minder vaak spullen cadeau doen. De vraag ‘wat zou je voor je verjaardag willen?’ wordt dan ook bijna altijd beantwoord met de wens graag een bijdrage in een volgende reis te willen. Zo gaf ik een vriendin vorig jaar een duik cadeau en mocht een vriend afgelopen februari zijn eerste skiles op mijn kosten volgen. Prachtige cadeau’s waar mensen jaren later nog een mooie herinnering aan hebben. Als je het mij vraagt is het geven van een ervaring dan ook een prachtige manier om iemands leven écht te verrijken.

Doe een vlucht cadeau!

Nou deed ik al een keer een duik- en een skiles cadeau, maar wist je dat het ook mogelijk is om iemand een vlucht cadeau te doen? In het verleden was dit alleen mogelijk door iemand een geboekt vliegticket of een zelfgemaakte bon te geven. Het nadeel van een geboekt vliegticket is dat de ontvanger van het cadeau dan aan de door jou gekozen bestemming en datum vastzit. En een zelfgemaakte bon? Best leuk, maar is iets wat vaak blijft liggen. Zonde, want zo gaat een in potentie geweldig cadeau verloren. Gelukkig is hier nu een hele goede oplossing voor.

Hoe werkt het?

De nieuwe methode is een stuk beter! Met de Flightgiftcard kun je iemand een vlucht cadeau doen, waarbij hij/zij alles zelf kan bepalen. De ontvanger kan uit 980 bestemmingen, 300 luchtvaartmaatschappijen en 70 landen kiezen. Hoe gaaf is dat?! De Flightgiftcard is twee jaar geldig en de ontvanger heeft dan ook alle tijd een mooie reis samen te stellen. De vlucht boek je eenvoudig via het boekingssysteem van Flightgiftcard, hier kan je na het kiezen van je vlucht de kaart verzilveren.

Je kunt de Flightgiftcard op drie manieren cadeau doen: door middel van een printbare PDF, een fysieke giftcard of per e-mail. Op deze manier hoef je dus niet persé fysiek aanwezig te zijn om de Flightgiftcard cadeau te doen. Handig voor de verjaardag van je beste vriendin die in het buitenland woont. Hint, hint… Haha! De vouchers kan je personaliseren met foto’s en tekst.

Geweldig cadeau

Ik moet zeggen dat ik het een super uitvinding vind en dat het mij verbaast dat het nog niet eerder bestond. Voor mijn volgende verjaardag ga ik zeker Flightgiftcards vragen!

Kende jij de Flightgiftcard al? Heb je iemand in je hoofd aan wie je hem graag cadeau zou doen? Denk bijvoorbeeld aan je beste vriendin die gaat trouwen, die leuke tante uit Australië voor wie het te duur is om naar Nederland te komen of voor de verjaardag van je partner. Ik zou hem absoluut cadeau doen aan mijn vriend. We zijn dol op reizen en zo’n cadeau laat onze volgende reis snel dichterbij komen. Praat met ons mee in de comments onder dit artikel. Vinden we gezellig 🙂 

Op zoek naar het ultieme cadeau voor iedereen die dol is op reizen? Dan hebben we een geweldige tip!

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook