fb
Damespraatjes Damespraatjes

Op zoek naar een vega(n) liefde? Er is nu een datingapp voor vegetariërs en veganisten!

Toen mijn vader en moeder een relatie met elkaar kregen, was mijn vader al een tijdje vegetariër. Hij at geen vlees, geen vis en geen kip en was hier heel principieel in. Vrij snel nadat mijn moeder en mijn vader verkering kregen, maakte ook mijn moeder de keuze om geen vlees meer te eten. Niet alleen omdat het praktisch was, maar ook omdat ze overtuigd raakte van de idealen van mijn vader. Vandaag de dag eten ze allebei nog steeds geen vlees en hebben mijn zusjes en mij met dezelfde idealen opgevoed.

Biefstuk naast je vegaburger

Ik kan me goed voorstellen dat als je een overtuigde vegetariër of veganist bent, je het liefste een relatie zou aangaan met iemand die deze levensovertuiging deelt. De meeste vegetariërs en veganisten eten niet ‘voor de lol’ op deze manier, maar hebben hier goede en diepgewortelde redenen voor. Een biefstuk naast je vegaburger in de pan gooien is iets wat de meeste vegetariërs daarom dan ook liever niet doen.

Datingapp voor vegetariërs en veganisten

He vind je nou een liefde die er hetzelfde vegetarische of veganistische dieet op nahoudt? Je zou natuurlijk alle vega tentjes van Nederland kunnen afgaan, maar dat kost veel tijd, geld en energie. Gelukkig is er nu een betere manier: Veganific, een datingapp voor vegetariërs en veganisten. De app moet een oplossing bieden voor vega(n)’s die graag het liefste een mede vega(n) aan de haak slaan.

De ware mislopen

Wij vinden het een slimme app! Hoewel we ons wel afvragen of je op deze manier niet misschien toch de ware misloopt. Kijk naar mijn ouders: mijn vader at al vegetarisch en wist mijn niet-vega moeder ervan te overtuigen dit ook te doen. Met deze app hadden ze elkaar nooit ontmoet…

Veganific is verkrijgbaar in de App Store en Google Play Store en kost € 19,99 per maand.

Praat met ons mee

Ik ben heel benieuwd naar jouw mening! Praat met ons mee in de comments onder dit artikel. Vinden we gezellig 🙂

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook