fb
Damespraatjes Damespraatjes

Op zoek naar een origineel cadeau? Wij hebben een gouden tip!

Een paar weken geleden had ik een verjaardag van een hele goede vriendin. Zo’n vriendin waarbij je niet met een flesje wijn of een cadeaubon aan kunt komen. Niet dat er iets mis mee is, maar op dat soort momenten vind ik het leuker om iets te geven wat een bijzondere lading heeft. Jammer genoeg is het me niet gelukt om iets heel bijzonders te bedenken en zijn we uiteindelijk uit eten gegaan. Hartstikke leuk natuurlijk, maar toen ik DIT cadeau tegenkwam kon ik mezelf wel voor mijn kop slaan…

Je zal wel denken: wat is dat cadeau dan? Eigenlijk is het helemaal niks nieuws, vroeger deden super veel mensen het… Het is een vriendenboek! Back in the days had ik een prachtig vriendenboek waar al mijn vriendjes en vriendinnetjes lieve dingen in schreven. Tijdens de pauze wisselden we van boekje en schreven we leuke persoonlijke verhalen over onszelf, de vriendin van het boekje en onze herinneringen aan elkaar. Ik heb mijn vriendenboek van toen nog steeds en lees er regelmatig met heel veel plezier in.

Nou is een leeg vriendenboek misschien niet écht heel leuk, dus je kan hem het beste al door lekker veel vrienden laten invullen. Een paar gezellige foto’s erbij, mooie herinneringen opschrijven en voor je het weet heb je het mooiste cadeau van het feest. Vooral als je veel anderen er ook in laat schrijven, is het handig om je vriendenboek online te ontwerpen, in te vullen en te laten drukken. Iedereen kan dan zijn/haar toevoegingen doen en jij hoeft dan niet de hele vriendengroep af.

Niet alleen voor een verjaardag is een vriendenboek een mooi cadeau, ook bij een bruiloft, geboorte, afscheid of slagen is het een mooi en persoonlijk geschenk! Op je lijstje zetten dus 🙂

Kijk op www.vriendenboeken.nl om jouw eigen vriendenboek samen te stellen. Wil je graag een instructiefilmpje bekijken? Klik hier! Je kan ook een voorbeeld exemplaar doorbladeren.

Schermafbeelding 2016-01-27 om 17.40.29

Reageer ook